logo
Imprimir
14-12-2017 | 23:30hs
•POLíTICA

Neus Munté: “El 155 s'ha carregat els 135 diputats del Parlament”

L'exconsellera de presidència del govern de la Generalitat ha participat aquest dijous en un acte de Junts per Catalunya a Riudellots de la Selva

L'exconsellera de presidència del govern de la Generalitat, Neus Munté, ha participat aquest dijous al vespre en un acte electoral de Junts per Catalunya a Riudellots, on ha lamentat que "el 155 s'hagi carregat el 135, els 135 diputats del Parlament que representen la societat catalana". Munté ha assegurat que el 155 és "un gran nus que té unes conseqüències ferotges sobre les finances, les polítiques socials i també sobre la cultura, veient l'exemple de Sixena".

Munté ha indicat que "mentre que hi ha polítics que només saben fer nusos, com els del bloc del 155 amb la repressió, d'altres en saben desfer. I la llista unitària de Junts per Catalunya té una gran transversalitat de persones que en saben desfer. És un bloc de suma, de cohesió, amb un plantejament clarament independentista que donarà garanties als nostres fills i néts", ha dit.

L'exconsellera també ha dedicat unes paraules de reconeixement als empresonats, als Jordis i als exconsellers i Puigdemont a Brussel·les.

Durant l'acte també hi ha intervingut l'alcaldessa de Riudellots de la Selva, Montse Roura.




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/58095_neu-munteel155-hacarregatel-135diputat-delparlament-2.htm