logo
Imprimir
13-12-2017 | 18:17hs
•POLíTICA

Jean Castel: “Girona necessita un paquet de mesures urgents en serveis de dependència i atenció a les persones”

El candidat de Cs per Girona proposa "un govern que estigui al servei de les persones" i doni "atenció als nostres grans"

El candidat de Ciutadans (Cs) per Girona, Jean Castel, considera que la província de Girona "necessita un paquet de mesures urgents en serveis de dependència i atenció a les persones més necessitades". Així ho ha manifestat després d'una visita al barri de Vilartagues, a Sant Feliu de Guíxols, "un barri que, com tants d'altres a Girona i Catalunya, necessiten un govern que aporti solucions als seus problemes i no que els deixi agreujats en el temps i sense solució".

Castel ha defensat la necessitat d'"un govern que estigui al servei de les persones" i per això ha explicat que, en matèria de dependència i atenció a les persones grans, Ciutadans aposta per crear un registre únic d'usuaris en les llistes d'espera que permeti dirigir-los als centres que tenen major disponibilitat i "obligar a l'administració a publicar el temps mitjà d'espera per a cadascun dels serveis oferts".

El candidat taronja ha criticat també la "mala gestió" de l'exconsellera de Treball, Assumptes Socials i Família, Dolors Bassa, per haver estat "inhàbil, inoperant i irresponsable" al capdavant d'una conselleria en la qual "no solament hem vist desviament de fons cap a la quimera del procés" sinó que també "va tractar de protegir al director de la DGAIA fins que no va tenir més remei que cessar-lo". "Bassa també hauria d'haver dimitit" ha conclòs.




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/57929_jeanca-telgironanece-itaunpaquetdeme-ure-urgent-en-ervei-dedependenciaiatencioale-per-one--2.htm