logo
Imprimir
13-12-2017 | 17:32hs
•+ NOTíCIES

Homenatge a tota una vida dedicada a la docència

Ensenyament reconeix la trajectòria de més d'un centenar de docents gironins que es jubilen aquest any

Més d'un centenar de docents gironins que s'han jubilat aquest any van ser els protagonistes d'un acte de reconeixement ahir a la tarda a Sant Gregori. Unes 300 persones, entre mestres, professors i professionals dels serveis educatius i familiars, amics i companys dels homenatjats, es van aplegar ahir a l'Espai la Pineda per aquest reconeixement públic i institucional organitzat pel Departament d'Ensenyament per realçar la trajectòria dels qui han dedicat la vida a la docència.

Cada homenatjat va rebre una peça de porcellana elaborada pels alumnes del Cicle Formatiu de Grau Mitjà de Terrisseria de l'institut de la Bisbal d'Empordà. En aquesta peça s'hi pot llegir la inscripció "un nen, un mestre, un llibre i un llapis poden canviar el món" de l'activista i premi Nobel de la Pau Malala Yousafzai.

En l'acte, de caràcter senzill, hi van participar el director dels Serveis Territorials d'Ensenyament a Girona, Josep Polanco, i el secretari de Polítiques Educatives, Joan Mateo, que van adreçar unes paraules als assistents. La vetllada també va comptar amb la interpretació musical del Cor Preludi.




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/57920_homenatgeatotaunavidadedicadaaladocencia-2.htm