logo
Imprimir
12-12-2017 | 19:52hs
•ESPORTS

Josué Canales, argent en els Jocs Centreamericans, a la prova de 800m

L'atleta grupista de 16 anys és el més jove en aconseguir una medalla absoluta

L'atleta del GEiEG, Elvin Josué Canales va aconseguir la passada matinada la medalla d'argent a la prova de 800m dels XI Jocs Esportius Centroamericans, que es disputen a Managua. Canales que entrena sota les ordres de Josep Maria Badosa, entrenador de mig fons del GEiEG ha aconseguit ser l'atleta "més jove" en penjar-se una medalla en categoria absoluta, d'aquesta competició.

L'atleta tot i haver fet unes bones temporades va explotar la temporada 2017 on va aconseguir estar entre els millors tant a la temporada de pista coberta com a la d'aire lliure. D'aquesta manera, l'atleta del GEiEG va aconseguir la mínima per participar en el mundial juvenil de Nairobi. Essent de primer any, tot un èxit pel grupista que segueix entrenant a les instal·lacions del GEiEG sota les ordres del tècnic grupista Josep Maria Badosa.

La Federació Hondurenya d'Atletisme està seguint molt a prop a Canales, en una clara aposta que sigui un dels seus atletes de cara als propers JJOO a Tokio 2020. Per aquest motiu amb un treball coordinat entre els tècnics del GEiEG i el Comitè Olímpic d'Honduras, Elvin Josué Canales seguirà les pautes marcades segons la planificació establerta, on li servirà i molt les competicions nacionals i estatals que disputa quan està a Girona, que és la major part del temps

Per la seva part, el GEiEG, seguirà apostant pel seu atleta (sortit de les categories base) per així facilitar la seva evolució com a esportista, però també a la formació humana.

Classificació dels 800m dels XI Jocs Centroamericans. Managua 2017.

1.- Juan Diego CASTRO, Costa Rica, 1:52:28

2.- Elvin Josué CANALES, Honduras, 1:52:92

3.- Josué Francisco MURCIA, Costa Rica, 1:53:26

4.- Chamar Abdul CHAMBERS, Panamà. 1:54:04.

5.- Fredd Alexander PONCE, Nicaragua. 1:54:52

6.- Dexter Alexander MAYORGA, Nicaragua. 1:56:85

7.- Hance CARD. Belice. 2:05:39
 




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/57828_jo-uecanale-argentenel-joc-centreamerican-alaprovade800m-2.htm