logo
Imprimir
07-12-2017 | 18:45hs
•TARRAGONA

Lorena Roldán: “La mala relació del Govern de Puigdemont amb el goven d'Espanya ha afectat de forma directa a la vida diària dels tarragonins”

La número dos de Cs al Parlament de Catalunya defensa que "els polítics han de trobar solucions i no crear problemes" en una visita al Mercat Central de Tarragona

"La mala relació del Govern de la Generalitat de Puigdemont amb el govern d'Espanya ha afectat de forma directa a la vida diària dels tarragonins". Així ho ha dit la número dos de Ciutadans (Cs) al Parlament de Catalunya per la província de Tarragona, Lorena Roldán, en una visita al Mercat Central de Tarragona, on s'ha reunit amb comerciants i veïns per conèixer de primera mà la realitat dels paradistes en plena activitat comercial. I ha recordat que "l'obsessió amb el monotema dels últims anys i amb separar-nos de la resta Espanya i d'Europa, ha deixat de banda la reactivació econòmica i projectes tan importants com el Mercat Central Tarragona".

Acompanyada pel Grup Municipal i membres de la llista, Roldán ha defensat que "els polítics estan per donar solucions a les necessitats reals dels ciutadans i no per crear problemes com han fet els nacionalistes en els últims anys". Per això, ha reivindicat que la formació taronja "seguirà treballant i reunint-se amb entitats i associacions sectorials per portar accions conjuntes des del Parlament de Catalunya, el Congrés dels Diputats i els diferents Grups Municipals com és el cas de Tarragona amb Rubén Viñuales al capdavant".

Finalment, Lorena Roldán ha criticat que l'ex president Puigdemont "hagi deixat la cadira dels catalans buida en diverses ocasions" i "en negociacions tan importants com la Conferència de presidents autonòmics, en la qual es van abordar temes tan transcendentals com el finançament de les Comunitats Autònomes". I ha assegurat que "Cs sempre participarà en reunions i òrgans de decisions perquè Catalunya lideri les reformes d'Espanya i d'Europa".




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/57471_lorenaroldanlamalarelaciodelgoverndepuigdemontambelgovende-panyahaafectatdeformadirectaalavidadiariadel-tarragonin--1.htm