logo
Imprimir
06-12-2017 | 18:10hs
•POLíTICA

Jean Castel : “Acabarem 2017 sense assolir la ràtio del 15% en habitatge social per culpa del procés i un govern inhàbil”

El candidat de Cs al Parlament per Girona recorda que la llei que ho regulava es va aprovar el 2007 i es va donar un marge de 10 anys per aconseguir-ho

El candidat de Ciutadans (Cs) per Girona al Parlament de Catalunya, Jean Castel, ha criticat la "inacció" del govern en matèria d'habitatge social i li ha retret que Catalunya estigui en el vagó de cua de la despesa social. Ho ha comentat aquesta tarda després de visitar els barris gironins de Vila-roja, Font de la Pólvora i Pont Major, "tres barris que estan farts d'un procés que ha lapidat i vol seguir lapidant futur, ocupació i oportunitats".

El polític ha fet referència a la "gran necessitat" d'aquests barris per disposar d'habitatge social. De fet, ha volgut recordar que la Generalitat està incomplint des de 2007 la normativa europea que pretenia "assolir la ràtio del 15% en habitatge social" i "acabarem 2017 sense que això vegi la llum".

També s'ha referit a l'ajuda de la renda garantida de ciutadania per recordar que va partir d'una iniciativa legislativa popular i va ser l'oposició al Parlament la que va forçar el Govern a adaptar-la, a més Cs va demanar que aquesta fos compatible amb les rendes del treball.

"Seguim defensant apartar el procés i donar solució als problemes reals" ha insistit el candidat. Per això ha assegurat que només un govern liderat per Inés Arrimadas atendrà "els problemes reals que el procés ha deixat relegats" a causa d'un govern que només "ha volgut desconnectar-nos i aïllar-nos".




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/57373_jeanca-telacabarem2017-en-ea-olirlaratiodel15enhabitatge-ocialperculpadelproce-iungoverninhabil-1.htm