logo
Imprimir
06-12-2017 | 17:33hs
•POLíTICA

Olmedo: “Gràcies a la Constitució hem viscut els millors anys de la història de Catalunya, amb estabilitat institucional i convivència pacífica”

La cap de llista del PPC de Girona assegura que "el proper 21 de desembre tenim l'oportunitat de vèncer el malson separatista"

La cap de llista del Partit Popular Català de Girona per a les eleccions autonòmiques del 21 de desembre, Maria Àngels Olmedo, ha assenyalat avui que "gràcies a la Constitució Espanyola hem viscut els millors anys de la història de Catalunya, amb estabilitat institucional, convivència pacífica, oportunitats de futur i una innegable conquesta de drets socials".

Durant una visita al mercat de Banyoles, Olmedo ha recordat que "avui fa 39 anys d'una votació decisiva en què més del 90% dels catalans vam dir sí a la democràcia, l'autogovern, a la igualtat de tots davant la llei i al respecte a la nostra diversitat, la nostra llengua i la nostra cultura". "Vam dir sí a la Constitució que va garantir la nostra catalanitat dins d'Espanya", ha afegit.

En aquest sentit, la cap de llista del PPC de Girona ha posat de manifest que "la Constitució ens va obrir les portes a Europa, i va ser la clau mestra a dècades d'obertura, progrés i prosperitat compartides". "I per tot plegat, la Catalunya trencadora, moderna, activa, entusiasta i oberta té un deute amb la Constitució de la concòrdia", ha remarcat.

D'altra banda, Maria Àngels Olmedo ha destacat que "el 21 de desembre tenim l'oportunitat de vèncer el malson separatista"."Podem passar pàgina de tota la seva capacitat destructiva, i superar tots els seus costos econòmics, socials i de convivència", ha afegit assegurant que "està a les nostres mans que es reprengui el camí de la prosperitat".




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/57371_olmedogracie-alacon-tituciohemvi-cutel-millor-any-delahi-toriadecatalunyaambe-tabilitatin-titucionaliconvivenciapacifica-1.htm