logo
Imprimir
05-12-2017 | 22:58hs
•POLíTICA

Ciutadans aposta per ajudar els emprenedors i revertir la tancada de petits comerços a la província

El candidat de Cs al Parlament per Girona s'ha reunit amb representants de la Federació d'Empresaris de Salt, un dels municipis que necessita amb urgència revertir la tancada de negocis

"Nosaltres volem facilitar ajudes a l'emprenedor perquè no hagi de començar el negoci amb una motxilla plena de càrregues". D'aquesta manera, el candidat de Ciutadans (Cs) per Girona, Jean Castel, ha desglossat part de les iniciatives que el partit taronja contempla en el seu programa electoral per a les eleccions del 21 D. Castel ho ha explicat a Salt, en la reunió sectorial que ha mantingut amb la Federació Unió d'Empresaris de Salt, que ha comptat amb la presència de la seva presidenta, Eva Rigau i el seu vicepresident, Antonio Rodríguez.

Castel ha visitat el municipi de Salt perquè és un dels més representatius de la província pel que fa a les necessitats d'un "projecte integral que pugui revertir la tancada de negocis i fomentar l'emprenedoria local". Al respecte, el polític taronja ha posat èmfasi en les mesures sobre autònoms que ha aprovat el Govern gràcies a l'impuls de Ciutadans, com ara "la tarifa plana durant 12 mesos per a les dones autònomes que s'incorporen o reincorporen a l'activitat després de ser mares" o "l'eliminació de la quota de la Seguretat Social als autònoms que no arribin al salari mínim anual".

El líder de la formació taronja a Girona considera "una prioritat facilitar la nova implantació de comerços i empreses" a les comarques gironines després que aquest mes de novembre s'hagin guanyat 1.950 aturats més, "que és la pitjor dada des del 2009" i un exemple clar de la necessitat real d'establir polítiques que generin ocupació. "És el quart mes consecutiu en què augmenta l'atur", ha precisat. Per això ha reiterat la voluntat de Ciutadans de fer polítiques que permetin als autònoms "començar els negocis sense haver de carregar una gran motxilla de despeses" només aixecar la persiana.
Link:
https://gironanoticies.com/noticia/57354_ciutadan-apo-taperajudarel-emprenedor-irevertirlatancadadepetit-comerco-alaprovincia-2.htm