logo
Imprimir
05-12-2017 | 15:34hs
•POLíTICA

Olmedo: “Catalunya necessita més Partit Popular perquè Espanya és la solució”

La cap de llista del PPC de Girona ha assegurat que "el creixement econòmic, l'ocupació i la generació d'oportunitats són les nostres senyes d'identitat"

La cap de llista del Partit Popular Català de Girona per a les eleccions autonòmiques del 21 de desembre, Maria Àngels Olmedo, ha assegurat avui al mercat de les Ribes del Ter de Girona, que "Catalunya necessita més Partit Popular perquè Espanya és la solució".

Olmedo ha recordat que el Partit Popular "governa Espanya, som líders a Europa i serem clau a Catalunya". "El Partit Popular és la veu de tots els catalans que volen una Catalunya i una Espanya fortes, uns dirigents assenyats i moderats, una democràcia exemplar i governs a l'altura de les circumstàncies; sense oportunisme ni insolvència".

A més, la cap de llista del PPC de Girona ha remarcat que "som la millor garantia de progrés i benestar, perquè som el partit que més ha fet per la modernització i la prosperitat a tota Espanya". "El creixement econòmic, l'ocupació i la generació d'oportunitats són les nostres senyes d'identitat", ha afegit, recordant que "vam rebre les pitjors herències i hem lliurat els millors resultats. Amb nosaltres la gent no dubta, perquè sabem com se surt endavant. Ens presentem a aquestes eleccions per recuperar una Catalunya més forta, més pròspera, més lliure, més justa i amb més futur".

Olmedo ha afegit que el projecte del Partit Popular "respecta la democràcia, la llibertat i els drets de tots, perquè creiem en la democràcia com a garantia de drets i llibertats i en les institucions democràtiques davant de l'abús i l'arbitrarietat". En aquest sentit, la candidata del PPC de Girona ha assenyalat que "seguirem defensant, tant a Catalunya com a tota Espanya, el projecte de llibertats i solidaritat que van pactar tots junts en la Constitució de 1978, perquè la convivència, la cordialitat i l'enteniment siguin una realitat".

Per tot això, els Populars oferim als catalans "una nova etapa de concòrdia i prosperitat amb il·lusió, passió i intel·ligència. Volem que Catalunya es retrobi amb el futur, i per aconseguir-ho cal salvaguardar l'important i evitar la incertesa; garantir la seguretat, no els riscos; i avançar, en cap cas retrocedir".




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/57289_olmedocatalunyanece-itame-partitpopularperquee-panyae-la-olucio-2.htm