logo
Imprimir
04-12-2017 | 15:08hs
•BAIX EMPORDà

Palamós rep la visita del vaixell Astral de la Fundació Proactiva Open Arms dins una campanya de sensibilització

El vaixell acollirà visites d'escolars i també, els ciutadans que ho desitgin podran visitar el vaixell cada dia, entre les 10 i les 13 h del matí i les 16.30 i les 20 h de la tarda

El Port de Palamós ha rebut aquest matí (4/12/17) la visita del vaixell Astral de l'ONG Proactiva Open Arms. L'alcalde de Palamós, Lluís Puig, acompanyat del genent de Ports de la Generalitat, Joan Pere Gómez, el tinent d'alcalde, Jordi Pallí, i el Director del Museu de la Pesca, Miquel Martí, han fet la visita institucional al vaixell Astral i han donat la benvinguda a la seva tripulació.

La visita del veler a Palamós forma part d'una campanya que du a terme la Fundació Proactiva Open Arms per vuit ports catalans, destinada especialment a sensibilitzar als escolars de primària i secundària, i a la ciutadania en general, sobre la crisi humanitària que es viu al Mediterrani.

Visites al vaixell
Els ciutadans que ho desitgin podran visitar el vaixell Astral de Proactiva Open Arms de manera gratuïta i acompanyats d'un guia, des d'aquest dilluns i fins dissabte 9 de desembre. L'horari de portes obertes és de matí i tarda, de 10 a 13 h i de 16.30 a 20 h.

Pel que fa a les visites escolars, una trentena d'alumnes de 3r i 4t de Primària de l'escola La Vila de Palamós participaran en les activitats organitzades per Proactiva Open Arms. Amb la visita guiada al vaixell els escolars coneixeran, a través de xerrades amb vídeos i tallers, l'activitat que l'ONG ha dut a terme a la Mediterrània.

L'acció de Proactiva Open Arms té per objectiu promoure la participació ciutadana i fomentar una educació basada en el diàleg, la convivència i la justícia, per tal de contribuir a formar una comunitat més cívica i tolerant a través de l'educació en valors com la integració, la solidaritat i l'esportivitat, entre altres.




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/57183_palamo-replavi-itadelvaixella-traldelafundacioproactivaopenarm-din-unacampanyade-en-ibilitzacio-1.htm