logo
Imprimir
03-12-2017 | 21:36hs
•ACTUALITAT GIRONA

Un Tot Nuvis marcat per la celebració del 25è aniversari tanca amb èxit pel volum de negoci generat

El saló, que compleix 25 anys d'història, ha acollit un total de 3.000 visitants tot i les baixes temperatures del cap de setmana

El saló Tot Nuvis ha complert 25 anys en plena forma acollint un públic engrescat per les propostes d'enguany en l'organització i celebració de casaments gràcies a més de cent expositors diferents. 3.000 persones han visitat el Palau de Fires de Girona en 3 dies per veure el desplegament de productes i serves nupcials més destacats de les comarques gironines.

La directora de la Fira de Girona, Coralí Cunyat, comenta que aquesta ha estat "una edició molt entranyable, en la que ens hem volgut reconèixer l'esforç fet al llarg d'aquests 25 anys". En la inauguració, va tenir lloc un Bridal Show a càrrec de l'agència Model on Top on 25 nens i nenes van sortir a ensenyar els 25 cartells de totes les edicions del saló acompanyats d'un espectacle de dansa. A més, el Gremi de Pastissers va preparar un pastís d'aniversari titulat "Finestres sense barrots" en honor als presos polítics catalans. La sorpresa va ser saber que el pastís havia estat elaborat per la Pastisseria Puigdemont, de la família del President de la Generalitat. "Poder compartir aquest moment amb la família del President i amb expositors que fa 25 anys que venen, que han vist com evolucionava el sector i que continuen apostant per la Fira, és impagable", afegeix Cunyat.

La directora també ha volgut fer èmfasi en el volum de negoci generat, que ha incrementat respecte a l'any anterior: "Analitzant les enquestes, el més destacat és que s'han fet vendes o contractacions d'imports superiors respecte de l'edició anterior, i això és el que interessa i busca l'expositor". "El fred d'aquest cap de setmana ens ha anat en contra", afegeix, "però aquest factor ha fet que el públic que vingués fos públic realment interessat a contractar o en conèixer les tendències del sector".

Per commemorar aquesta edició, també s'ha preparat un regal exclusiu pels visitants que ha consistit en 800 pinces de fusta en forma d'imant seguint la imatge del cartell d'enguany amb els diversos formats de parelles. Les pinces són fetes a mà per la Fundació Ramón Noguera, que treballen per garantir i millorar la qualitat de vida de les persones amb discapacitat intel·lectual.

L'activitat que ha recollit les aclamacions del públic han estat les desfilades de moda nupcial, vestits de festa, rams de núvia i llenceria. També s'ha pogut gaudir de les actuacions de la soprano Susanna del Saz i de les demostracions de ball de l'Escola Sibiem.




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/57144_untotnuvi-marcatperlacelebraciodel25eaniver-aritancaambexitpelvolumdenegocigenerat-2.htm