logo
Imprimir
29-11-2017 | 21:31hs
•TURISME

Les millors destinacions per viatjar durant els mesos de tardor

Un altre dels avantatges de viatjar durant aquests mesos és el preu dels viatges, ja que seran força més barats

Quan arriba el descens de les temperatures, moltes persones prefereixen sortir de casa el just i necessari. Aquestes decideixen aixoplugar del fred, i passar aquestes llargues tardes amb la calefacció posada i tapats amb una manta mentre es veuen les seves sèries o les seves pel·lícules favorites. No obstant això, aquests mesos són ideals per visitar llocs amb encant on sembla augmentar progressivament amb la disminució de les temperatures.
Un altre dels avantatges de viatjar durant aquests mesos és el preu dels viatges, ja que seran força més barats. A més, l'oferta cultural en aquesta època és d'allò més interessant. A part de tot això, la naturalesa mostra una imatge d'allò més pintoresca, oferint colors que no es poden veure en altres estacions.

Si t'agrada el cinema, el teu destí Barcelona

Tots els anys se celebra durant aquesta època a Torelló, el Festival Internacional de Cinema de Muntanya i Aventura. Aquest any 2017 serà la seva edició número trenta-cinc. En aquest festival es projecten pel·lícules de gènere basades en activitats de muntanya i associades amb la natura. L'objectiu és promocionar aquest tipus de pel·lícules i arribar cada vegada a més espectadors. A més, el viatger pot aprofitar per visitar la ciutat de Torelló i realitzar un circuit pel nord de Catalunya.

Des d'aquest punt també es pot visitar la Costa Brava. Els amants del sol tenen una visita obligatòria a aquest lloc, el qual en altres èpoques de l'any sol estar abarrotat. Els apartaments de vacances solen ser una excel·lent opció per a gaudir d'uns dies a la vora del Mediterrani.

Per què he d'allotjar-me en un apartament de vacances?
El viatger podrà gaudir dels avantatges que suposa llogar un apartament turístic, ja que d'aquesta manera podrà disposar de totes les comoditats de les quals disposaria a casa seva. Tindrà l'opció de cuinar el menjar a la cuina de l'apartament, d'aquesta forma no es veurà obligat a sortir diàriament a menjar fora, amb la despesa econòmica que això suposaria. A més, podrà gaudir dels apartaments Costa Brava a peu de platja, i gaudir cada matí de les vistes al mar.

Com puc reservar el meu apartament turístic?
L'usuari ho té molt fàcil gràcies als avenços tecnològics. Fins i tot podrà reservar-lo a través del seu telèfon mòbil. Només haurà d'accedir a la pàgina web de l'empresa que ofereixi aquest tipus d'apartaments, triar aquell que més s'adapti a les seves necessitats, i veure la disponibilitat a les dates seleccionades. Un cop fet això, podrà reservar-se de manera immediata.

Gran Canària, un lloc ideal per als amants de l'esport
Canàries té temperatures suaus durant tot l'any, de manera que visitar-la durant els mesos de tardor és una gran idea. Durant el mes de desembre té lloc la Setmana Olímpica Canària de Vela, en la qual esportistes de totes les nacionalitats es reuneixen per competir en aquest campionat.
A part veure aquest gran espectacle, el visitant també tindrà el privilegi de gaudir d'una
Link:
https://gironanoticies.com/noticia/56840_le-millor-de-tinacion-perviatjardurantel-me-o-detardor-1.htm