logo
Imprimir
28-11-2017 | 19:46hs
•BAIX EMPORDà

Encesa de Llums de Nadal a Platja d'Aro dissabte amb el concert 'Un Món de Nadales' amb Cris Juanico

Il·luminació de Nadal en el municipi -una instal·lació de baix consum, que s'estén en 24.000m2- i es presentarà la segona edició de la campanya de dinamització comercial Gran Sorteig de Nadal que ofereix la possibilitat de guanyar un cotxe, una bicicleta elèctrica, un cap de setmana al municipi i milers d'euros en regals

Encesa de Llums de Nadal de Castell d'Aro, Platja d'Aro i S'Agaró, dissabte 2 de desembre (18.30 h) amb el concert Un Món de Nadales amb Cris Juanico a l'Avinguda de S'Agaró de Platja d'Aro (confluència amb el giratori del Doctor Trueta). A la mitja part de l'espectacle les autoritats locals activaran el mecanisme que dóna llum a la il·luminació de Nadal en el municipi -una instal·lació de baix consum, que s'estén en 24.000m2- i es presentarà la segona edició de la campanya de dinamització comercial Gran Sorteig de Nadal que ofereix la possibilitat de guanyar un cotxe, una bicicleta elèctrica, un cap de setmana al municipi i milers d'euros en regals.

El músic menorquí encapçala aquesta proposta de nadales populars d'arreu del món arranjades per a ser interpretades amb trio de jazz i en català. Un espectacle que conté versions de les nostres nadales més populars i també de nadales d'arreu del món. Cançons com El dimoni escuat o Fum, fum, fum comparteixen viatge amb la nord-americana Vés-hi des de la muntanya (Go tell it on the mountain), la siciliana Aclarida, beneïda (O Sanctissima) o la peruana Cholito. L'acte d'inauguració de la il·luminació pública de Nadal del municipi es va iniciar el 1996, i els primers anys era apadrinat per algun personatge popular (Jordi LP, Hristo Stoichok, Lorenzo Quinn, Pep Sala...). Des de 2001 s'associa amb una activitat cultural: emissió en directe de programes radiofònics (amb Elisenda Roca o Toni Clapés...), espectacles nadalencs (amb actors del Cor de la ciutat, l'escriptora Asha Miró o la presentadora Mari Pau Huguet...) o actuacions d'estils diversos (Toni Albà, Macedònia, Barcelona, Gospel Messengers, SP3 o Pastorets Rock).

S'obre així el programa d'activitats de Nadal al municipi, que entre altres propostes inclou, el 17è Concurs de Felicitacions Nadalenques (fins al 7 de desembre), l'exposició del tió monumental (del 2 al 26 de desembre), el conjunt d'activitats culturals, lúdiques i esportives a l'entorn de La Marató (10 de desembre), exposicions col·lectives de caire nadalenc al Castell de Benedormiens de Castell d'Aro (del 17 desembre al 7 de gener), Pessebre Vivent de Castell d'Aro, el més antic de Catalunya (17, 23, 25, 26 i 30 de desembre; 1 i 6 de gener), concerts de Nadal de la Coral de la Vall d'Aro (16 de desembre) i l'Escola Municipal de Música (20 de desembre), la mostra del Fons Municipal d'Art a la Masia Bas de Platja d'Aro (del 23 de desembre al 7 de gener), exposició de la Bústia Reial (del 27 de desembre al 5 de gener), Parc Infantil de Nadal El Mar dels Nens (del 27 al 31 de desembre i del 2 al 4 de gener), el Campament Reial i la Cavalcada dels Reis de l'Orient (5 de gener) i també festes i quines populars de Nadal.

El Gran Sorteig de Nadal és una iniciativa de promoció turística i comercial promoguda per l'Ajuntament de Castell-Platja d'Aro, les associacions empresarials del municipi i la col·laboració del Grup Andreu i Ciclyingpointemporda Platja d'Aro; que sorteja un cotxe model Toyota Aygo, una bicicleta elèctrica, un cap de setmana al municipi i alhora els milers d'euros en regals (aportats pels comerços i serveis que hi participen). Del 2 de desembre al 5 de gener tothom que compri per un valor mínim de 20 euros en algun del centenar de comerços i serveis adherits a la campanya podrà desar en una urna del mateix establiment una butlleta amb les seves dades. El vehicle s'exhibirà a la Plaça de l'Ajuntament, on el diumenge 7 de gener de 2018 (18 h) s'hi farà el sorteig per desvetllar-ne l'afortunat d'aquest i dels altres premis.




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/56712_ence-adellum-denadalaplatjadarodi-abteambelconcertunmondenadale-ambcri-juanico-1.htm