logo
Imprimir
26-11-2017 | 17:58hs
•CATALUNYA

10.000 persones es manifesten a Girona en defensa de la unitat d'Espanya

La mobilització, que ha començat a les 12 del migdia, ha sigut festiva i ha transcorregut sense incidents

Sota el lema 'Caminem junts, respecte i convivència', milers de persones s'han manifestat pels carrers de Girona en defensa de la unitat d'Espanya i en suport dels cossos policials. Segons els organitzadors, 10.000 persones han participat en la marxa mentre que la Policia Municipal ha rebaixat les xifres d'assistència fins a les 2.000 persones. La manifestació ha començat a les 12 del migdia a la Plaça de la Constitució de Girona i ha seguit per la Plaça Pompeu Fabra, Plaça Catalunya i ha finalitzat a la Plaça del Vi, just davant de l'Ajuntament de la capital gironina.

Els manifestants han caminat pels carrers de Girona sense cap mena d'incidents i ho han fet amb crits de "Viva España, viva Cataluña", "no nos engañan", "Cataluña es España", "Puigdemont a prisión" o "Somos y seremos catalanes y españoles". Arribats a la Plaça del Vi, uns joves han fet onejar una bandera estelada i els manifestants han contestat amb un "esta bandera no nos representa" o "Girona es española".

Una de les persones que ha assistit i encapçalat la marxa ha sigut la cap de llista del PP per Girona a les eleccions del 21-D, Maria Àngels Olmedo. La presència política no només s'ha limitat al PP sinó que també hi han participat tots els partits constitucionalistes a nivell particular. Durant la manifestació, de caràcter festiu segons els organitzadors, hi havia banderes espanyoles, europees i catalanes. A més, també s'ha pogut veure una segona pancarta secundària que reivindicava "España ama Cataluña".




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/56461_10000per-one-e-manife-tenagironaendefen-adelaunitatde-panya-2.htm