logo
Imprimir
19-11-2017 | 22:35hs
•ESPORTS

20è Cros Ciutat de Girona

Les diferents curses previstes s'han iniciat amb puntualitat, començant per les categories puntuables pel Gran Premi Català de Cros

El parc de les Riber del Ter de Girona ha viscut aquest matí l'espectacle ofert per part de tots els i les atletes participants en la vintena edició del Cros Ciutat de Girona. Una nova cita esportiva del Circuit Gironí de Cros que com de costum, no ha deixat indiferent al nombrós públic que, molt encertadament, ha decidit gaudir d'un matí de diumenge fred i boirós, però molt assolellat.

Les diferents curses previstes s'han iniciat amb puntualitat, començant per les categories puntuables pel Gran Premi Català de Cros. A la cursa absoluta femenina, la davantera ha estat liderada tota la prova per l'atleta Marina Guerrero [CA Manresa] que s'ha acabat imposant amb la victòria, tot i que Zoya Naumov [AA Catalunya] i Irene Batlle [GEiEG], en segona i tercera posició respectivament, l'han seguit de ben a prop.

Amb una mica més d'avantatge ha corregut l'atleta Abdelmounim el Joul [Lleida UA] en la cursa absoluta masculina. Des de bon principi s'ha marcat un ritme frenètic que li ha permès guanyar metres per davant de Manuel Salvador [ISS Hospitalet] que ha acabat segon i Jordi Pujol [AA Catalunya] en tercera posició, completant el podi d'una brillant cursa de 8.150 metres.

Les últimes sortides han estat pels més menuts. Les categories de promoció han demostrat ser uns autèntics esportistes, arribant a meta amb una gran esportivitat i un gran somriure, arrencant forts aplaudiments per part del públic.

Al llarg del matí, l'entorn de Fontajau ha estat recorregut per un miler d'atletes d'arreu del territori. La propera prova del Circuit Gironí de Cros novament l'acollirà la comarca del Gironès i serà al Pla dels Socs de Salt el diumenge 3 de desembre.




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/55756_20ecro-ciutatdegirona-1.htm