logo
Imprimir
19-11-2017 | 19:13hs
•POLíTICA

Jean Castel: 'Som la garantia i l'únic futur per a Catalunya'

El candidat de Cs per Girona assegura que Ciutadans "obrirà el calaix de l'oblit" dels projectes i necessitats que 'el procés' ha deixat relegades

El candidat de Ciutadans (Cs) per Girona, Jean Castel, ha assegurat que la formació taronja és "la garantia i l'únic futur per a Catalunya". Ho ha indicat aquest matí en l'acte de presentació de la candidatura oficial que Cs ha celebrat en el Teatre Tívoli de Barcelona, completant l'aforament de 1.600 persones.

Per a Castel, la líder de Ciutadans, Inés Arrimadas, és la mostra que "una nova política" és possible i "la garantia" que permetrà "recuperar l'estabilitat i la confiança" que els partits separatistes han trencat. Al mateix temps, serà qui pugui posar el Parlament al servei de tots els catalans "i no al servei de quatre".

Sobre Girona, el cap de llista per la província ha assegurat que Ciutadans "obrirà el calaix de l'oblit" de tots aquells projectes i necessitats que 'el procés' ha deixat relegades. "Buidar aquest calaix és una cosa fonamental" i això solament s'aconseguirà "amb gestió i treball" ha indicat. És per això que cal "omplir les urnes d'il·lusió i de color taronja" el 21D.




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/55748_jeanca-tel-omlagarantiailunicfuturperacatalunya-2.htm