logo
Imprimir
18-11-2017 | 11:42hs
•ESPORTS

El Girona Futbol Club i l'Obra Social 'la Caixa' porten a Montivili a infants en risc d'exclusió al partit de lliga amb la Reial Societat

La campanya “Cap nen fora de joc” de l’Obra Social ”la Caixa” es proposa fer realitat el somni de nens i nenes en risc d’exclusió social de poder assistir a un partit de futbol de la lliga professional, amb motiu del Dia Universal de l’Infant

El Girona Futbol Club i l'Obra Social "la Caixa" han fet possible que onze nens i nenes en situació de vulnerabilitat assisteixin al partit de lliga Girona–Reial Societat de divendres a Montivili. El club blanc-i-vermell ha posat a disposició de l'entitat social Caritas Diocesana de Girona 15 entrades, onze per als infants i quatre per als monitors acompanyants, dins la campanya "Cap nen fora de joc".

Amb motiu del Dia Universal de l'Infant, el 20 de novembre, l'Obra Social Social "la Caixa" es proposa aconseguir que nens i nenes en risc d'exclusió facin realitat el somni d'assistir a un partit de futbol de la lliga professional.

En paral·lel, durant la jornada 12 de la lliga que es juga aquest cap de setmana, dissabte el Sevilla convidarà a nens i nenes de la Fundación Morneseals seients solidaris del Ramón Sánchez Pizjuán quan rebi al Celta, i diumenge l'Espanyol obrirà les portes del seu estadi per un grup de la Fundació Marianao en el partit amb el València.

L'onada de solidaritat continuarà entre els principals clubs de la lliga. El següent cap de setmana, durant la jornada 13 de lliga al Mestalla, amb el Valencia-Barça de dissabte 25 i a l'Estadi de la Ceràmica (antic Madrigal) amb el Villareal-Sevilla de diumenge 26.

La campanya "Cap nen fora de joc" s'emmarca en el programa CaixaProinfància de l'Obra Social "la Caixa", centrat en el suport a famílies amb nens en situació de vulnerabilitat i que promou des de fa 10 anys el desenvolupament social i educatiu d'aquests menors des d'un enfocament integral.

La participació en activitats esportives entre infants i joves contribueix a inculcar valors com la responsabilitat, la superació personal, la integració, el joc en equip i l'educació en hàbits saludables, per evitar el sedentarisme i prevenir l'obesitat infantil.

L'Obra Social "la Caixa", des dels seus inicis, ha estat estretament compromesa amb la promoció de la inclusió social de les persones amb discapacitat i en risc d'exclusió. El foment de l'esport entre infants i joves contribueix a inculcar valors com la responsabilitat, la superació personal, la integració, el joc en equip i l'educació en hàbits saludables, per evitar el sedentarisme i prevenir l'obesitat infantil.

Sobre CaixaProinfància

L'objectiu de CaixaProinfància, que celebra enguany el seu desè aniversari, és trencar el cercle de pobresa que es transmet de pares a fills. Per tal d'aconseguir una igualtat d'oportunitats pels infants, actua sobre les necessitats més bàsiques, amb especial focus en l'alimentació, la higiene i l'equipament escolar, i treballa en reforç educatiu i psicològic a nens i adolescents de fins a 16 anys així com assistència a centres oberts, campaments i activitats d'estiu.




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/55690_elgironafutbolclubilobra-ociallacaixaportenamontiviliainfant-enri-cdexclu-ioalpartitdelligaamblareial-ocietat-2.htm