logo
Imprimir
16-11-2017 | 17:47hs
•PLA DE L'ESTANY

Banyoles convoca els consells de barri per crear espais de participació ciutadana

Els consells de barri són un espai de diàleg obert als veïns per resoldre problemes d'interès general i construir projectes compartits de ciutat

S'han convocat els consells de barri entre el 13 de novembre i el 4 de desembre del 2017. Aquest dilluns 13 de novembre es va organitzar el primer al Consell de barri a Sant Pere (a 2/4 de 9 del vespre al casal de barri de Sant Pere). Durant el Consell de barri es van explicar les actuacions de l'Ajuntament durant els últims mesos al barri sol·licitades al consell com ara el mirall de sortida en cotxe del passatge del Centre, les noves voreres del carrer Formiga, la neteja d'embornals, la neteja de la cantonada de la carretera de Camós amb el carrer Jacint Masgrau, la tallada dels arbusts del passeig Constans o l'aire condicionat del Casal de barri de Sant Pere. Pel que fa a les sol·licituds dels veïns, les principals propostes eren de mobilitat, neteja dels carrers i voreres. També hi havia els Mossos d'Esquadra i la Policia Local per si es volia fer alguna consulta policial.

Els següents són el Consell de barri de Canaleta (16 de novembre a 2/4 de 9 del vespre al local del projecte socioeducatiu de Canaleta), el Consell de barri de les Rodes (20 de novembre a 2/4 de 9 del vespre a la sala d'actes de l'Ajuntament), el Consell de barri de Can Puig (23 de novembre a 2/4 de 9 del vespre a l'escola de Can Puig), el Consell de barri de Mas Palau (30 de novembre a 2/4 de 9 del vespre al casal de barri de Mas Palau), i el Consell de barri de la Farga (4 de desembre a 2/4 de 9 del vespre al Centre Cívic Banyoles).

La regidora de Participació ciutadana de Banyoles, Clàudia Massó, ha manifestat que "els consells de barri són un espai de participació ciutadana i estem introduint canvis per millorar-los com ara la projecció en imatges i mapes de les últimes actuacions als barris".
 




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/55554_banyole-convocael-con-ell-debarripercreare-pai-departicipaciociutadana-2.htm