logo
Imprimir
14-11-2017 | 09:07hs
•LA SELVA

Primera victòria del lloretenc Àngel Mullera al Circuit Gironí de Cros a Sant Hilari Sacalm

Molt bona afluència de participants i públic a Sant Hilari Sacalm on s'hi van congregar gairebé 500 atletes

La setmana vinent el Circuit Gironí de Cros es trasllada a la comarca del Gironès per celebrar el Cros Ciutat de Girona
L'atleta lloretenc Àngel Mullera, del Club d'Atletisme Lloret - La Selva es va imposar a la cursa absoluta masculina de la tercera jornada del Circuit Gironí de Cros, que es va disputar aquest diumenge a la capital de les Guilleries.

Pel que fa a la categoria femenina, què es troba molt còmode. Només atletes del CA Granollers, Anna Comet i Encarna Nuñez van poder seguir, de lluny, el ritme de la banyolina.
La categoria de veterans va oferir un bon espectacle a tot el públic assistent a Sant Hilari, canvis al capdavant i molta lluita que finalment han portat a Albert Rutllant (CE Cassanenca) a guanyar la prova. Els seus contrincants durant tota la prova, Francesc Marsol (CA Granollers) i Albert López (Triatló Gi-CB) van anar lluitant aferrissadament per apropar-se a Rutllant, finalment va ser Marsol qui gairebé als darrers metres arrabassa la victòria i va quedar només a dos segons del primer lloc.

Enguany, el Circuit Gironí de Cros de Sant Hilari presentava com a novetat una modificació al nou circuit instal·lat a la zona esportiva, però això no va restar dificultat al traçat d'aquest circuit, ja que estava ple de canvis de ritme que van ser pefectes per seguir les curses i gaudir de l'espectacle.

La propera setmana, el Circuit Gironí de Cros es desplaça a la comarca del Gironès per celebrar el Cros Ciutat de Girona, prova que serà puntuable per al circuit català de cros.




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/55244_primeravictoriadellloretencangelmulleraalcircuitgironidecro-a-anthilari-acalm-2.htm