logo
Imprimir
12-11-2017 | 14:19hs
•POLíTICA

Miquel Iceta diu que “allà on hi ha hagut divisió nosaltres hi posarem unitat, allà on hi ha hagut sectarisme hi posarem germanor”

"Estem farts que Catalunya perdi i que Catalunya retrocedeixi, Catalunya es mereix el millor, es mereix avançar i es mereix guanyar"

El Primer Secretari del PSC i candidat a la Presidència de la Generalitat, ha afirmat avui que "estem farts que Catalunya perdi i que Catalunya retrocedeixi, Catalunya es mereix el millor, es mereix avançar i es mereix guanyar". "I per això estem units, nosaltres tenim tres objectius com a candidatura, objectius de país: no ens resignem a la divisió entre catalans, no volem una fractura entre Catalunya i la resta d'Espanya, i volem mobilitzar totes les energies per aprofitar la recuperació econòmica per crear ocupació de qualitat, reduir les desigualtats i també recuperar aquelles empreses que en un moment d'incertesa han decidit traslladar les seves seus socials fora de Catalunya", ha afegit.

En un acte a la plaça d'Europa de Montjuic, on s'ha fet la foto de la candidatura, Miquel Iceta, ha començat la seva intervenció dient que "no pararem fins a reformar la Llei Electoral i que cada districte pugui escollir el seu representant". "Allà on hi ha hagut divisió nosaltres hi posarem unitat, allà on hi ha hagut sectarisme hi posarem germanor, allà on hi ha hagut improvisació hi posarem preparació, allà on hi ha hagut inestabilitat hi posarem estabilitat", ha conclòs.

Trencament del pacte a Barcelona

Preguntat per la decisió dels comuns de trencar el pacte amb el PSC a l'Ajuntament de Barcelona, Miquel Iceta ha dit que Ada Colau, "entre Barcelona i la independència ha escollit la independència". "La direcció dels comuns no és de fiar perquè va segellar un pacte municipal amb el PSC que deia de manera explícita que quedaven fora de les qüestions acordades aquelles que no haguessin de veure estrictament amb el govern de la ciutat, i m'ha sabut molt greu que en tot aquest procés no hàgim sentit la veu de l'alcaldessa dient la seva opinió, si valia la pena mantenir o no el pacte. S'ha volgut amagar la seva opinió. Potser és l'alcaldessa, però no la líder que Barcelona necessita", ha indicat.




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/55089_miquelicetadiuqueallaonhihahagutdivi-iono-altre-hipo-aremunitatallaonhihahagut-ectari-mehipo-aremgermanor-2.htm