Imprimir
12-11-2017 | 13:00hs
•ESPORTS

Blanca Puig (Girona Tennis Pro) passa al quadre gran de l'ITF d'Agadir (Marroc)

La jugadora del Girona Tennis Pro, Blanca Puig, ha guanyat avui a la darrera jornada de la prèvia a la tenista russa Anastasia Bursa per un 7-6 i 7-6 en el Torneig ITF d'Agadir al Marroc i s'ha classificat per jugar el quadre gran de la competició. La valenciana que va estar molt consistent en tot moment, va saber superar els moments crítics i amb una intel·ligència va superar en dos sets per tie-break a la seva rival.

La competició que es disputa en el Royal Tennis Club d'Agadir a Marroc és un torneig amb 15000 dòlars en premis.

Dilluns entraran en joc, en el quadre final, tant Blanca Puig, com l'argentina Guadalupe Pérez Rojas.