logo
Imprimir
10-11-2017 | 20:51hs
•POLíTICA

Miquel Iceta: “Ens hem guanyat el respecte a les nostres posicions per la nostra voluntat de construir”

Miquel Iceta diu al Consell Nacional en què s'han aprovat les llistes electorals que "si algú sap declinar la paraula 'acord' és el PSC"

El Primer Secretari del PSC, Miquel Iceta, ha afirmat avui que "qui és capaç de reunir en una mateixa candidatura a Ramon Espadaler i Carlos Jiménez Villarejo? Nosaltres. Quan gent tan diferent és capaç de coincidir que en un moment tan excepcional han de fer un pas com aquest, algun mèrit col·lectiu tenim, perquè ens hem guanyat el respecte a les nostres posicions per la nostra voluntat de construir". "Si algú sap declinar la paraula 'acord' és el PSC", ha afegit.

Durant la seva intervenció al Consell Nacional del PSC en què s'han aprovat les llistes per a les eleccions del 21 de desembre, Miquel Iceta ha assenyalat que "la paraula 'acord' és molt maca, ve directament de l'arrel del cor. Si no hi ha la voluntat de posar-se a la pell de l'altre i de buscar solucions, els acords no són possibles". "Hem de construir amb credibilitat l'obertura d'una nova etapa política a Catalunya. Fa uns anys, Mas va dir que posàvem rumb de col·lisió i nosaltres creiem que és el moment d'abandonar-lo. No volem topar amb ningú, volem transformar la realitat i no negar-la. Volem trobar camins que siguin grans avingudes en què pugui transitar molta gent. Volem superar la divisió, promoure acords i aconseguir avenços", ha dit.

Segons Miquel Iceta, "el nostre objectiu és de màxims, el de restablir la confiança en el futur, malmesa per uns objectius equivocats. La nostra principal preocupació són les persones que han de viure de la seva feina, no ho hem d'oblidar. El nostre partit no pot oblidar el seu deute i el seu compromís amb el món del treball, aquest país no es pot resignar a perdre pistonada".

"Volem una Catalunya millor en una Espanya diferent, en una Europa unida i amb més empenta. Si l'èpica és el que hem viscut fins ara, potser que tornem a la prosa senzilla i concreta, potser que tornem a la salut, l'educació i els serveis socials. Que no em diguin que això no té èpica. Ho farem com a PSC, orgullosos de les nostres sigles i de la nostra història, sense necessitat de fer operacions de transformisme", ha conclòs.




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/55029_miquelicetaen-hemguanyatelre-pecteale-no-tre-po-icion-perlano-travoluntatdecon-truir-1.htm