logo
Imprimir
09-11-2017 | 19:14hs
•ALT EMPORDà

S'inicia el curs de pastisseria a Castelló d'Empúries

Per a poder accedir a aquesta formació, que és de caràcter gratuït, s'ha d'estar a l'atur i inscrit a la Borsa de Treball Municipal de Castelló d'Empúries

Des del Departament de Treball, Formació i Ocupació de l'Ajuntament de Castelló d'Empúries es dissenya la formació ocupacional. Darrerament hem pogut veure que la majoria d'ofertes de feina que rebem a la borsa de treball municipal estan relacionades amb el sector serveis i més concretament amb l'hostaleria. Per aquest motiu, l'any passat vam iniciar una col·laboració amb l'Escola d'Hostaleria de l'Alt Empordà, amb la finalitat d'oferir al municipi cursos de cuina d'alt nivell sense que els usuaris de la borsa de treball s'hagin de desplaçar per a poder-los realitzar.

Per a poder accedir a aquesta formació, que és de caràcter gratuït, s'ha d'estar a l'atur i inscrit a la Borsa de Treball Municipal de Castelló d'Empúries.

Aquest tipus de formació fomenta l'ocupabilitat d'aquestes persones, ja que els hi obre un ventall ampli de possibilitats de trobar feina en el gran nombre d'empreses que té el municipi relacionades amb el món de l'hostaleria, millorant la seva capacitació dins el sector.

En l'anterior oferta formativa es va realitzar un curs de cuina freda i en aquesta ocasió hem plantejat fer un curs de pastisseria encarat a l'elaboració de postres per a la restauració, d'aquesta manera ajudem a especialitzar personal per a les empreses del municipi.

El curs l'imparteix l'experimentat professor Carlos Gallardo, de l'Escola d'Hostaleria de l'Alt Empordà. Totes les places del curs han estat cobertes ràpidament, s'està duent a terme del 3 al 30 de novembre de 9.30h a 11.30h al Casal Cívic d'Empuriabrava i té una durada de 60 hores.

Segons la regidora del Departament de Treball, Formació i Ocupació, Anna Massot, "estem molt contents de continuar amb aquesta col·laboració amb l'Escola d'Hostaleria de l'Alt Empordà, perquè treballar amb ells garanteix una formació ocupacional de qualitat i a més permet als usuaris del curs obtenir una certificació professional, amb la qual cosa es milloren les seves possibilitats de trobar feina".




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/54933_-iniciaelcur-depa-ti-eriaaca-tellodempurie--1.htm