logo
Imprimir
05-11-2017 | 18:04hs
•LLEIDA

L’Ajuntament de Lleida clou la segona edició del Cinemón Xic amb un èxit total de participants

El tinent d’alcalde Joan Gómez diu que aquesta iniciativa d’atansar el cinema de valors als infants està plenament consolidada i anuncia novetats pel pròxim any

La Regidoria de Participació Ciutadana, Drets Civils i Cooperació de l’Ajuntament de Lleida ha clos aquest migdia la segona edició del Cinemón Xic, amb la projecció de la pel·lícula ‘Ponyo en el acantilado’, que ha tingut lloc al Teatre de l’Escorxador.

El tinent d’alcalde i regidor de l’àrea, Joan Gómez, ha fet un balanç altament positiu de la segona edició d’aquest cicle de cinema infantil en valors, adreçat al públic més jove. El Teatre de l’Escorxador s’ha quedat petit en les tres sessions del Cinemón Xic, amb més de 250 espectadors en cadascuna, la qual cosa ha animat els organitzadors, que consideren que aquest cicle de cinema està plenament consolidat i ja treballen amb la mirada posada en la pròxima edició, en la qual intentaran introduir novetats, “per fer més atractiu si cal encara, les matinals d’aquests diumenges de tardor”, segons ha dit el tinent d’alcalde.

Cinemón Xic fomenta la sensibilització a través del cinema per poder arribar al públic més jove i familiar de la ciutat. L’objectiu del cicle és aportar informació sobre temàtiques concretes d’una manera didàctica, engrescadora i pròxima, per motivar la gent d'una manera directa, a través de les imatges i les emocions que passen a la pantalla, portant a un desig de coneixement i estimulació crítica.  




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/54524_lajuntamentdelleidacloula-egonaediciodelcinemonxicambunexittotaldeparticipant--1.htm