logo
Imprimir
03-11-2017 | 15:01hs
•ALT EMPORDà

La Policia Local de Roses deté un veí de Roses amb múltiples antecedents per robatoris de vehicles

El "modus operandi" habitual del detingut consistia a adreçar-se a un comerç o concessionari d'automòbils, interessant-se per un model en particular i, amb la intenció de provar-lo, abandonar l'establiment conduint el vehicle sense retornar-ho, cometent així el furt

El passat 30 d'octubre la Policia Local de Roses va detenir un veí de Roses sobre qui constava una ordre europea de detenció i ingrés a presó per robatori de vehicles. Aquesta és la tercera detenció que practica la policia rosinca del mateix individu, qui va ser lliurat als Mossos d'Esquadra per passar a disposició judicial

Els fets van tenir lloc als volts de les 13.30 h del migdia, quan una unitat del S.E.M va sol·licitar presència de la Policia Local per atendre un home en estat d'embriaguesa, que presentava dificultats per ser assistit pels tècnics sanitaris i es negava a identificar-se.

Els agents van traslladar l'home al CAP de Roses per tal que rebés atenció sanitaria, moment en què van procedir a la seva identificació i van poder comprovar que sobre ell requeia una ordre de detenció i ingrés a presó vigent, reclamada pel Jutjat Penal núm. 1 de Figueres.

Els agents van intervenir un ganivet de cuina al detingut que duia amagat a la roba, així com les claus d'un vehicle que més tard van localitzar al pàrquing del mercat dominical i que va resultar sostret a França el mes de març de 2017.

Posteriorment els agents van traslladar el detingut a les dependències dels Mossos d'Esquadra per a la seva custòdia i posterior disposició judicial.

El "modus operandi" habitual del detingut consistia a adreçar-se a un comerç o concessionari d'automòbils, interessant-se per un model en particular i, amb la intenció de provar-lo, abandonar l'establiment conduint el vehicle sense retornar-ho, cometent així el furt.

A l'historial del detingut consten 15 detencions, 3 dels quals per part de la Policial Local de Roses. Se li atribueixen delictes per robatori de vehicles, conducció sense permís de conduir, conducció temerària, atemptat i resistència als agents de l'autoritat, conducció sota els efectes de l'alcohol, negativa a sotmetre's a les proves de detecció alcohòlica, danys i lesions per imprudència greu.




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/54405_lapolicialocaldero-e-deteunveidero-e-ambmultiple-antecedent-perrobatori-devehicle--1.htm