logo
Imprimir
25-10-2017 | 14:58hs
•BARCELONA

Societat Civil Catalana anuncia que el lema de la manifestació de diumenge serà 'Tots som Catalunya!'

L'entitat assegura que no convoca aquesta marxa amb l'objectiu de defensar l'article 155

Societat Civil Catalana ha informat aquest dimecres sobre les últimes novetats de la manifestació que ha convocat per aquest diumenge al Passeig de Gràcia (Barcelona) a les 12:00h. El vicepresident de l'entitat, Àlex Ramos, ha anunciat que el lema serà 'Tots som Catalunya!, per la convivència, seny' i ha deixat clar que amb aquests dos missatges "apel·lem a la convivència i en un futur proper a la reconciliació".

A més ha assenyalat que Societat Civil Catalana creu en la "democràcia representativa" i que "les decisions no s'han de prendre en els carrers", de manera que rebutja completament frases pronunciades per col·lectius secessionistes com 'Els carrers seran sempre nostres'. El vicepresident ha insistit que "Catalunya som tots" i això és el que cal demostrar diumenge al centre de Barcelona.

D'altra banda, ha assegurat que "no serà una manifestació a favor ni en defensa de l'article 155", que es tracta "d'una mesura que ha plantejat el Govern de l'Estat", i no Societat Civil Catalana l'objectiu de la qual és recuperar la "normalitat institucional" com més aviat millor i ha assenyalat que a l'entitat no li correspon decidir com s'ha de fer.

La vicepresidenta de Societat Civil Catalana, Miriam Tey, per la seva banda, ha explicat que es tracta d'una "manifestació dels ciutadans, de la gent", i ha demanat als partits que se sumin que portin, igual que la resta de persones que vulguin assistir-hi, banderes catalanes, espanyoles i europees. A més ha deixat clar que l'associació "no està favor de treure res, sinó de restaurar les institucions de Catalunya i normes com l'Estatut".

Xavier Marín, vocal de la Junta Directiva, ha afegit que l'esperit de la manifestació és "expressar al carrer el nostre sentiment. El nostre objectiu és que quedi clar que Catalunya som tots, volem relaxar l'ambient de crispació que hi ha en aquest moment i aconseguir que hi hagi el mateix ambient cívic que en la manifestació del 8 d'octubre".

Pel que fa al recorregut, la capçalera de la manifestació estarà situada a Passeig de Gràcia a l'altura del carrer Diputació, i a partir de les 12:00h es baixarà fins a la Gran Via de les Corts Catalanes on hi haurà un escenari i des d'allà es realitzaran una sèrie d'intervencions encara per definir.




 




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/53701_-ocietatcivilcatalanaanunciaqueellemadelamanife-taciodediumenge-eratot-omcatalunya-2.htm