logo
Imprimir
15-10-2017 | 16:36hs
•BESALú, VILA COMTAL

L'afluència de públic al Besalú Màgica supera totes les expectatives

La Gala Internacional de Màgia reuneix 675 persones al pavelló municipal

La sisena edició del festival Besalú Màgica està superant totes les expectatives de l'organització. La qualitat de les propostes d'enguany i el bon temps del cap de setmana ha omplert els espectacles de la cita que té cada any la vila de la Garrotxa amb el seu costat més màgic. Besaluencs i gent vinguda de Girona, Figueres o Barcelona estan esprement al màxim el programa dels tres dies que dura el festival.

Un dels plats forts d'enguany, la Gala Internacional de Màgia, que es va celebrar ahir al vespre, va reunir 675 persones al pavelló municipal, més que l'any passat, quan van ser unes 600. Els espectadors, que es van mostrar molt participatius amb els espectacles de la vetllada, van poder gaudir de les actuacions de mags com Héctor Mancha, Jordi Pota o Maximiliano Stia.

La Gala Infantil, celebrada una estona abans, va reunir també 300 espectadors. I és que els espectacles pensats pels nens són alguns dels que han tingut més èxit en aquesta edició, destaquen els organitzadors. N'és un exemple el Circ de les Puces, que ha omplert les sis funcions programades, o el Taller de Màgia, pel que s'ha hagut d'habilitar una nova sala per l'afluència de públic.

"Ens estem trobant gent que repeteix d'un any a l'altre i que ve per fer les activitats que es va quedar amb ganes de fer l'edició passada", destaca Germán Mas, de l'organització. En aquest sentit, assenyala que també ha estat un encert pensar un programa en què no hi ha cap activitat que se solapi, perquè així el visitant no es perdi cap de les actuacions que es fan als carrers i places, en escenaris com el Prat de Sant Pere o la plaça Llibertat. "Ho mantindrem l'any que ve, perquè permet que la gent aprofiti al màxim el dia", indica.

Una altra de les propostes que ha funcionat molt bé, apunta, és la fira de màgia, on els visitants poden comprar productes per fer els seus propis trucs. El festival Besalú Màgica es tanca aquesta tarda a les 18h amb "Una nit amb el mag Lari", del popular mag català, un nom que garanteix l'èxit de la vetllada.




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/52800_lafluenciadepublicalbe-alumagica-uperatote-le-expectative--2.htm