logo
Imprimir
11-10-2017 | 23:37hs
•BAIX EMPORDà

Acte de celebració del centenari de Teresa Vilaregut Amorós, al centre Palamós Gent Gran

L'acte ha tingut lloc avui dimecres al centre sociosanitari Palamós Gent Gran, on Teresa Vilaregut resideix actualment

Aquest acte d'aniversari s'ha dut a terme avui dimecres al centre sociosanitari palamosí, on la senyora Vilaregut es troba residint actualment, celebrant els seus cent anys acompanyada de la seva família i amics. L'alcalde de Palamós i president del SSIBE també ha estat present en aquesta celebració, felicitant-la en nom del municipi. Durant l'acte s'ha fet lliurament a Teresa Vilaregut de la Medalla Centenària que atorga la Generalitat de Catalunya.

Teresa Vilaregut Amorós, resident al centre Palamós Gent Gran, ha celebrat el seu aniversari, arribant a l'edat de cent anys.

Per aquest motiu, com ja és habitual amb totes les persones residents al municipi que superen el centenari, l'alcalde de Palamós i president dels òrgans de Govern dels Serveis de Salut Integrats del Baix Empordà-Hospital de Palamós, Lluís Puig, ha felicitat la senyora Vilaregut en nom del municipi i de la institució sanitària de la comarca.

L'acte ha tingut lloc avui dimecres al centre sociosanitari Palamós Gent Gran, on Teresa Vilaregut resideix actualment. Diversos usuaris així com el personal i la direcció d'aquest servei, encapçalats pel gerent de l'Hospital de Palamós, Jordi Calsina, s'han sumat a la celebració que també ha comptat amb la presència de la família de la senyora Vilaregut.

Durant la celebració de l'aniversari l'alcalde de Palamós ha lliurat a l'homenatjada la Medalla Centenària que atorga la Generalitat de Catalunya.

Teresa Vilaregut Amorós va néixer l'octubre de 1917, a Santa Coloma de Gramenet, on vivia amb els seus pares i quatre germans. La senyora Vilaregut va començar a treballar de teixidora en una fàbrica de teixits de Barcelona, fins a l'esclat de la Guerra Civil.

Vídua de Miquel Cornellà i mare de Rosa i Joan Cornellà, Teresa Vilaregut ha viscut en els darrers anys al municipi veí de Palafrugell amb la seva filla, fins que, fa un any, es va traslladar al centre Palamós Gent Gran on resideix ara.

Actualment la Teresa Vilaregut té dos germans de 97 i 91 anys, que estan bé de salut i viuen a Barcelona, així com dos fills, tres néts i set besnéts.




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/52625_actedecelebraciodelcentenaridetere-avilaregutamoro-alcentrepalamo-gentgran-1.htm