logo
Imprimir
11-10-2017 | 21:11hs
•ALT EMPORDà

El Pavelló del Pànic de Vilamalla mostrarà el costat més fosc dels contes

Una setantena de figurants transformaran el poliesportiu en un recorregut terrorífic l'11 de novembre

La sisena edició del Pavelló del Pànic de Vilamalla s'endinsarà en el costat més fosc dels contes de fades. La cita, que se celebrarà el dissabte 11 de novembre al pavelló municipal, mostrarà als amants de la por la cara menys amable de les històries infantils convertint el pavelló d'esports del poble en un recorregut d'entre 15 i 20 minuts amb escenes terrorífiques recreades per una setantena de figurants.

Organitzada pels joves del municipi a través de l'Associació de Joves Vilamallenks i Vilamalla Joventut, aquesta proposta s'ha anat consolidant any rere any oferint sempre una temàtica diferent i ha passat dels 500 visitants dels seus inicis a superar el miler els darrers anys. El preu per accedir-hi és de 2 euros i mig.

Una de les novetats d'aquest any és la incorporació d'una petita fira d'artesania amb paradistes de les comarques gironines i algun vingut de Barcelona. "És la primera vegada que la fem i començarem amb una cosa petita, per veure si funciona i mirar de créixer en els pròxims anys", destaca Laura Felgueres, que forma part de l'organització del Pavelló del Pànic.

A banda, però, també hi ha preparats espectacles i exhibicions de dansa, percussió i judo en col·laboració amb diverses entitats alt-empordaneses. Entre els col·laboradors d'aquest any hi ha, per exemple, la Blue de Figueres, el club de judo Hajime, la Mediterrània Dansa, el GimRos de Roses o Diablada Huayras, que amenitzaran la fira i les cues de visitants que esperen per accedir al Pavelló del Pànic.

 




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/52592_elpavellodelpanicdevilamallamo-traraelco-tatme-fo-cdel-conte--2.htm