logo
Imprimir
11-10-2017 | 16:27hs
•LA SELVA

El castell de Montsoriu va rebre un total de 210 visitants en el marc de les Jornades Europees del Patrimoni

Es van realitzar durant el passat cap de setmana

Coincidint amb les Jornades Europees del Patrimoni, el castell de Montsoriu va organitzar unes visites guiades en què es va incidir específicament en les obres de restauració que s'estan fent al castell i en el procés de recuperació de tot el recinte, iniciat fa més de vint anys.

Els visitants van poder gaudir durant el recorregut dels diversos recintes del castell tot passant per alguns dels indrets més enlairats (torres, terrats, passos de ronda...), amb les seves vistes espectaculars, i també pels racons més amagats i sorprenents (el celler, la gran cisterna del pati d'armes...).

D'aquesta manera, amb la participació en les Jornades Europees del Patrimoni, des del Patronat del Castell de Montsoriu i el Consell Comarcal de la Selva es vol contribuir a fer descobrir i viure al màxim nombre de persones aquest magnífic castell, exemple significatiu del patrimoni cultural comarcal, català i europeu.

Dijous 12 d'octubre: obert al públic

Pel que fa a aquest dijous, 12 d'octubre, festa de la Hispanitat, el castell de Montsoriu obrirà les seves portes amb el seu horari habitual. Així l'obertura al públic es farà a les deu del matí i s'allargarà fins a les cinc de la tarda, si bé la venda d'entrades finalitzarà una hora abans. Aquelles persones que vulguin visitar el castell durant la joranda de demà poden fer la seva reserva prèvia a través del web www.montsoriu.cat




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/52584_elca-telldemont-oriuvarebreuntotalde210vi-itant-enelmarcdele-jornade-europee-delpatrimoni-2.htm