logo
Imprimir
29-09-2017 | 18:35hs
•BESALú, VILA COMTAL

Una càmera retratant el pont i els preparatius del torneig guanya el concurs Besalú Medieval 3.0

La vigatana Mireia Serra s'ha endut un cap de setmana a la vila

La vigatana Mireia Serra Viladelbosch és la guanyadora de la primera edició del concurs Besalú Medieval 3.0. Una fotografia penjada per la jove de Vic al seu perfil a la xarxa social Instagram amb l'etiqueta #besalumedieval ha resultat guanyadora del certamen. A la imatge s'hi pot veure una càmera de fotografies retratant l'icònic pont de la vila i els preparatius del torneig medieval que se celebra durant la cita en què Besalú llueix el seu llegat històric.

Fa uns dies, Serra va recollir el premi de mans de la regidora de Turisme de Besalú, Fina Surina. El guardó consisteix en un cap de setmana al municipi amb una estada a l'hotel La Martana, àpats als restaurants el Castell i un paquet de visites guiades i una bossa amb productes de quilòmetre 0. A més, la fotografia també serà la imatge promocional del proper Besalú 3.0.

"És la primera vegada que fem el concurs i vistos els resultats, ja pensem en el de l'any vinent. La implicació de la gent i el nombre de fotografies aconseguides, que ens ha permès arribar al miler d'imatges etiquetades amb el hashtag #besalumedieval ens anima a continuar i ampliar l'apartat de xarxes socials", explica Germán Mas, responsable de la coordinació del Besalú Medieval 3.0, que a més de guardonar la millor fotografia a Instagram, també premiava piulades a Twitter, comparticions a Facebook o directes a Instagram.




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/51574_unacameraretratantelpontiel-preparatiu-deltorneigguanyaelconcur-be-alumedieval30-1.htm