logo
Imprimir
21-09-2017 | 15:19hs
•PLA DE L'ESTANY

Exposició 'El Fluvià, tres comarques i un riu' a la Sala d'exposicions temporals del Museu Darder de Banyoles

Es podrà veure del 23 de setembre al 14 de gener de 2018 a la Sala d'exposicions temporals del Museu Darder de Banyoles

L'exposició "El Fluvià, tres comarques i un riu" es podrà veure del 23 de setembre de 2017 al 14 de gener de 2018 a la Sala d'exposicions temporals del Museu Darder de Banyoles. L'entrada és gratuïta.

El Fluvià és un riu compartit per la Garrotxa, el Pla de l'Estany i l'Alt Empordà. Atresora racons i singularitats úniques que li confereixen un caràcter especial. L'exposició permet conèixer amb detall el Fluvià des de diferents punts de vista, explorant quins en són els aspectes més singulars i la seva diversitat ecològica, paisatgística i cultural.

La mostra se centra, sobretot, en projeccions audiovisuals sobre una gran maqueta en 3D de la conca del riu i la complementen plafons informatius, fotografies antigues, testimonis de memòria local en format entrevista, la visualització de time lapses (filmacions a intervals) del paisatge i altres materials expositius.
 




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/50857_expo-icioelfluviatre-comarque-iunriuala-aladexpo-icion-temporal-delmu-eudarderdebanyole--2.htm