logo
Imprimir
21-09-2017 | 12:51hs
•BAIX EMPORDà

El Club Alpí Palamós enceta avui dijous les onzenes Jornades de Muntanya i Natura

Les jornades començaran amb el documental 'Meru. Odisea en el Himalaya' que es projectarà a les 21.30 h a La Gorga

El Club Alpí Palamós enceta aquest vespre una nova edició de les Jornades de Muntanya i Natura al municipi, amb la col·laboració de les àrees de Medi Ambient, Cultura i Esports de l'Ajuntament de Palamós. Des d'avui i fins el proper 5 d'octubre hi ha programades activitats per totes les edats amb l'objectiu d'apropar el públic en general a l'esport de muntanya.

Les 11es jornades de Muntanya i Natura començaran avui a les 21.30 h amb la projecció del documental 'Meru. Odisea en el Himalaya' que relata en imatges la història de tres escaladors que ho arrisquen tot per conquerir el cim. Aquest documental ha estat premiat al Sundance Festival i es podrà veure gratuïtament al teatre-auditori La Gorga.

Les activitats seguiran aquest dissabte 23 de setembre de 16 a 23 h al Passeig del Mar on el Club Alpí haurà preparat un circuit d'aventura, un rocòdrom monòlit de 7m i un slackline perquè tothom qui vulgui pugui provar diferents modalitats d'aventura. Totes les activitats programades són gratuïtes excepte aquestes tres que tenen un cost de 3 €. Pels més petits, a més, el mateix dissabte a les 18 h es farà l'hora del conte amb una contacontes que explicarà una historieta de muntanya. També hi haurà servei de bar.

Les jornades continuaran el divendres 29 de setembre a les 20.30 h a La Gorga amb la conferència de l'alpinista Ferran Latorre que el passat 27 de maig es va convertir en el primer català en assolir el cim dels 14 vuitmils del planeta, després d'haver coronat el cim de l'Everest. L'endemà dissabte 30 de setembre a les cinc de la tarda es farà una prova d'orientació a la platja La Fosca perquè tan petits com grans posin en pràctica la seva orientació.

El dijous 5 d'octubre a les 20.30 h, a La Gorga, se celebrarà l'última activitat d'aquestes 11es jornades de Muntanya i Natura que culminaran amb la projecció d'un vídeo sobre l'expedició dels membres del Club Alpí de Palamós que el passat 28 d'octubre van coronar la perla de l'Himàlaya, l'Ama Dablam de 6.856 m al Nepal.




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/50832_elclubalpipalamo-encetaavuidijou-le-onzene-jornade-demuntanyainatura-1.htm