logo
Imprimir
18-09-2017 | 16:17hs
•OLOT 'CIUTAT DELS DETALLS'

La Policia Municipal d'Olot recull 1.332 '83 euros per ajudar a construir l'hospital contra el càncer infantil

La Policia Municipal d'Olot finalitza avui la recollida de fons per la lluita contra el càncer

La Policia Municipal d'Olot recull 1.332 '83 euros per ajudar a construir l'hospital contra el càncer infantil més gran d'Europa. Aquest dilluns, un grup d'agents participarà de l'acte central de la campanya impulsada per la Policia de Terrassa.

15 dies i una resposta extraordinària
La Policia Municipal d'Olot finalitza avui la recollida de fons per la lluita contra el càncer. El passat 4 de setembre amb una parada al mercat setmanal van iniciar la recollida de donatius per ajudar a fer possible SJD Pediatric Cancer Centre Barcelona, l'hospital contra el càncer infantil més gran d'Europa. Al mercat setmanal, moltes persones van voler contribuir a aquesta causa i, al mateix, agrair als agents la seva iniciativa. A partir del dia 5 de setembre i fins aquest cap de setmana, les donacions s'han pogut fer a la seu de la Policia Municipal.

La Policia Municipal d'Olot ha recollit un total de 1.332 '83 euros. A més dels ciutadans que hi ha participat a títol individual, també hi ha hagut l'aportació de l'Associació de Voluntaris de Protecció Civil. El president de l'AVPC, Josep Estudis, va fer divendres entrega dels 120 euros que van recollir els voluntaris de l'associació. L'Ajuntament d'Olot també ha col·laborat de la campanya amb 500 euros.

Aquest dilluns una representació de la Policia Municipal d'Olot es trasllada a Terrassa. Faran entrega dels diners recollits i participaran de les activitats organitzades per la Policia Municipal que va impulsar aquesta iniciativa de suport al SJD Pediatric Cancer Centre Barcelona. Els agents es raparan al zero en solidaritat amb les persones afectades per càncer. "Càncer infantil. Venim a per tu!" és el crit de la Policia Municipal d'Olot en el vídeo de la campanya que va tenir una gran acceptació a les xarxes i que va iniciar els actes de suport de la Policia Municipal d'Olot al càncer infantil.




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/50560_lapoliciamunicipaldolotrecull133283euro-perajudaracon-truirlho-pitalcontraelcancerinfantil-1.htm