logo
Imprimir
15-09-2017 | 21:37hs
•TARRAGONA

El 16 de setembre comença el programa 'Festa per a tothom'

El Balcó del Mediterrani acollirà l'acte central

Dissabte 16 de setembre, a les 11 del matí al Balcó del Mediterrani, es presentarà la 27a edició del programa  Festa per a Tothom  que ha aconseguit que els ciutadans amb capacitats diferents puguin gaudir les festes de Santa Tecla sense cap tipus de dificultat; sense barreres ni diferències, voluntaris i participants es barregen per formar una penya amb l'única finalitat de gaudir i passar-ho bé.

L’acte de presentació comptarà amb la presència de  l’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, la tinent d’alcalde de Serveis a la Persona, Ana Santos; el director general de Dow Chemical a Espanya i Portugal, Anton Valero, i el director del Complex Industrial de Dow Tarragona,  Jaume Sariol.

El programa Festa per a Tothom té com a principal objectiu contribuir a la visualització de la discapacitat i facilitar la participació dels diferents col·lectius de la ciutat en la festa. Un equip de persones que adopta el format de penya festiva i que compta amb transport adaptat, servei d’interpretació de llengua de signes i facilitats d’accessibilitat, promouen la participació en un seguit d’actes. Així, assistiran a la Santa Tecla petita; al Pregó de Festes que serà interpretat en el llenguatge de signes i  també  presenciaran la Processó del braç de Santa Tecla i  el castell de focs, entre d’altres actes festius.

Unes 400 persones, entre voluntaris i persones amb capacitats diferents, aniran rotant en els diferents actes de Santa Tecla.

Festa per a Tothom està impulsat per la conselleria de Polítiques d’Igualtat de l’Ajuntament de Tarragona amb el patrocini de Dow Chemical. 

Programa del dissabte dia 16, al Balcó del Mediterrani

De 10.30 a 11 hores, concentració dels participants amb l’animació del Gegant Martí de Premià.

11 hores, reconeixement a Eloi Moreno, Primer Cinturó Negre de Judo amb síndrome de Dow a Catalunya; presentació del programa festiu en braille, parlaments de les autoritats i foto de grup.

11.30 hores, ball amb els gegants.




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/50447_el16de-etembrecomencaelprogramafe-taperatothom-1.htm