logo
Imprimir
15-09-2017 | 14:33hs
•SALUT

Es presenta el nou mural 'A toast to life' de Palamós Gent Gran

L'ha realitzat l'artista Montserrat Abril

Aquest migdia s'ha presentat el nou mural que dona color i vida al porxo de Palamós Gent Gran. Porta per títol "A toast to life" i ha estat realitzat per l'artista bisbalenca Montserrat Abril.

L'obra va ser escollida com a guanyadora del 1r Concurs de Graffiti de Palamós Gent Gran, amb l'objectiu d'humanitzar l'espai exterior de la residència sociosanitària, que sol utilitzar en hores de lleure i de passeig al jardí. En visitar l'espai i el jardí, l'artista va decidir donar-li un contrapunt d'humor i mostrar de forma simpàtica senyors i senyores grans amb molta vitalitat i amb unes taules de surf.

A l'acte hi ha assistit l'equip directiu de SSIBE com el president dels òrgans de govern, Lluís Puig; el gerent, Jordi Calsina; la directora de dependència, Nuri Comes.

El President ha inaugurat oficialment el mural i ha fet lliurament del premi a l'artista, consistent en 500€, Montserrat Abril ha agraït la iniciativa al centre i ha dit que l'encoratja a seguir treballant en el món de l'art, Mireia Darnaculleta, Directora del centre, ha dedicat unes paraules de record al Dr. Joan Prat i els parlaments han finalitzat amb Arantxa Sardà i la Laura Garcia - professionals del centre- que han explicat com es va portar a terme el concurs de graffiti, la resident Neus Niell dient que li agrada molt el mural i dóna vida i alegria al centre i Ignacio Cerro, usuari del centre de dia que ha dedicat unes paraules a l'artista.

Montserrat Abril, l'autora de l'obra
La jove artista, de 32 anys, és nascuda a La Bisbal però actualment resideix a Begur. Va cursar els estudis de Batxillerat artístic a Olot i es va llicenciar en Belles Arts a la Universitat de Barcelona. Posteriorment, ha realitzat cursos d'especialització en trompe-l'oeil a La Massana i va realitzar l'Erasmus a Leipzig (Alemanya).

No és el primer mural de grans dimensions que Montserrat Abril realitzarà. Aquest hivern també va il·lustrar la façana que dona al Carrer Pi i Ralló de la Fonda Caner de Begur amb una superfície de 70 metres quadrats.




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/50421_e-pre-entaelnoumuralatoa-ttolifedepalamo-gentgran-2.htm