logo
Imprimir
15-09-2017 | 11:59hs
•ACTUALITAT GIRONA

La 19a edició de la prova ciclista 'La Tramun' torna a Girona

L'activitat esportiva tindrà lloc el 15 d'octubre amb final a la ciutat i les inscripcions per participar-hi ja estan obertes

Avui a les set de la tarda la tinenta d'alcaldia i regidora d'Educació i Esports de l'Ajuntament de Girona, Isabel Muradàs, acompanyada del director de la prova ciclista, Francesc Ferragut, presentaran al Saló de Descans del Teatre Municipal de Girona la prova de mountain bike La Tramun, que tindrà lloc el 15 d'octubre i que finalitzarà, per segon any consecutiu, a la ciutat. Les inscripcions per participar-hi ja estan obertes.

La Tramun és una cursa lineal de 68 km amb sortida i arribada a diferents localitats, a cavall entre la Garrotxa, la Selva i el Gironès. L'activitat tindrà sortida a Hostalets d'en Bas i serà un esdeveniment de dos dies de durada amb el complement d'activitats per als més petits, una conferència i un campus esportiu.

La cursa formarà part, un any més, del calendari de l'UCI MTB Marathon Series i s'inscriu a la Copa Catalana de Mataró. És una de les tres úniques curses d'aquesta categoria que es fa a l'Estat espanyol i destaca per un recorregut molt singular amb un 90% de corriols que la converteix en una de les proves més dures del circuit. Com l'any passat, a la cursa de llarg recorregut s'hi suma una cursa de 33 km amb la mateixa filosofia i una cursa per a infants, la Tramunkids.

Les inscripcions es tancaran el 12 d'octubre i ja estan obertes a www.latramun.cat




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/50394_la19aediciodelaprovacicli-talatramuntornaagirona-1.htm