logo
Imprimir
14-09-2017 | 12:50hs
•+ NOTíCIES

Punt de venda del Temporada Alta a l'Espai Gironès, amb descomptes de fins al 20% en les entrades

S'obrirà dissabte i durant tot el dia hi haurà actors caracteritzats que animaran als visitants a assistir al Festival i faran espectacles d'humor

L'Espai Gironès manté un any més la seva aposta constant per la cultura i pel Festival Temporada Alta, que se celebrarà de l'11 d'octubre al 10 de desembre amb un centenar d'espectacles. Per segon any s'habilitarà en les instal·lacions del centre comercial un punt de venda d'entrades per l'edició 2017. S'obrirà el proper dissabte, 16 de setembre, durant tot el dia, situat a l'entrada principal. Els visitants de l'Espai Gironès podran adquirir en aquest punt entrades per als espectacles amb descomptes de fins al 20% en el preu de venda.
A més, el mateix dissabte, hi haurà actors caracteritzats que dinamitzaran el centre i animaran als clients a comprar entrades i informaran sobre el festival. Es faran espectacles en horari de matí (d'11h a 13h) i de tarda (16:30h a 18:30h) en clau humorística i es repartiran fulletons. En els espectacles s'ensenyarà com desembolicar un caramel sense fer soroll, com estossegar sense que es noti o com caminar per la catifa vermella, entre altres petites representacions, amb la finalitat de fer interactuar les persones que vulguin i passar una bona estona.
L'Espai Gironès col·labora des de l'any 2006 amb el Festival Temporada Alta, que cada any es transforma en l'espai privilegiat de trobada i difusió de la cultura.




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/50288_puntdevendadeltemporadaaltaale-paigirone-ambde-compte-defin-al20enle-entrade--2.htm