logo
Imprimir
14-09-2017 | 09:19hs
•+ NOTíCIES

Salt aposta per dur obres amateurs amb prestigi al Teatre de Salt

La Campanya de Teatre Amateur de la Diputació arriba a Salt aquest setembre

Salt fa una aposta per poder dur al Teatre de Salt companyies amateurs amb prestigi reconegut que puguin oferir les seves produccions. En concret la Campanya de Teatre Amateur de la diputació de Girona portarà a Salt dos espectacles que tindran un preu econòmic.

El dia 16 de setembre es podrà veure 'Tots eren fills meus', d'Arthur Miller amb la companyia La Gespa Teatre; i el dia 23 de setembre Plou a Barcelona de Pau Miró amb la Companyia El Mirall. Les obres es faran al Teatre de Salt a les 21 hores i el preu de les entrades és de 8 euros. Les entrades es podran adquirir a través del web del Teatre o bé a la taquilla els dies de funció.

La voluntat és que això es repeteixi de cares al gener-febrer en la programació del 2018 amb companyies que hagin participat en la Campanya de la Diputació d'enguany.

La Fundació Casa de Cultura de la Diputació de Girona va crear, a partir de l'any 2015, una campanya per promoure el teatre amateur a les comarques gironines, de manera que els municipis i els grups de teatre locals puguin, d'una banda, programar teatre amateur i de l'altra, rebre un impuls a la realització d'obres per part dels grups de teatre.

Amb aquesta finalitat la Casa de Cultura de la Diputació de Girona elabora un catàleg d'un màxim de 15 obres per a què puguin ser programades en el conjunt dels municipis de les comarques gironines.




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/50262_-altapo-taperdurobre-amateur-ambpre-tigialteatrede-alt-2.htm