logo
Imprimir
12-09-2017 | 12:47hs
•+ NOTíCIES

Inscripcions als cursos de català per a adults al Gironès

El Servei Comarcal de Català del Gironès durà a terme durant tot el setembre, inscripcions per als cursos de català i el Voluntariat per la llengua per al període octubre 2017- febrer 2018

Totes les persones interessades a fer algun curs de català o bé apuntar-se al programa de voluntariat lingüístic a la comarca poden informar-se’n al Consell Comarcal del Gironès, tel. 972 21 32 62 o girones@cpnl.cat, tant pel que fa a cursos presencials com d’altres modalitats d’ensenyament com ara els cursos en línia Parla.cat (nivells elementals, intermedis i de suficiència) o els cursos semipresencials i a distància (nivell C2) i es buscarà l'opció més adequada per a cada cas. Els cursos començaran la primera setmana d’octubre.

S'ofereixen cursos presencials a Girona, Salt, Cassà i Llagostera. També es durà a terme un curs de perfeccionament (nivell C2) a la seu del Consell Comarcal del Gironès, cada divendres, de 16 a 19 h. Aquest curs té abast comarcal, és a dir, pretén cobrir la demanda que hi pugui haver d’aquest nivell a tota la comarca.

Finalment, també s'obren les inscripcions al Voluntariat per la llengua, programa que ja fa anys que funciona a tot Catalunya i que ha comptat amb molts participants, ja siguin alumnes dels cursos o bé persones que desinteressadament ofereixen part del seu temps per conversar en català amb una persona que l'està aprenent.

Podeu trobar més informació a: www.cpnl.cat/girones.




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/50091_in-cripcion-al-cur-o-decatalaperaadult-algirone--1.htm