logo
Imprimir
11-09-2017 | 21:07hs
•POLíTICA

El govern treu pes a la manifestació de la Diada i assegura que ha estat 'la menys nombrosa dels últims anys'

Fonts de la Moncloa afirmen que "la majoria dels catalans ha renunciat a participar com a coartada d'un procés il·legal liderat pels radicals"

El govern espanyol ha tret pes a la manifestació de la Diada i han assegurat que ha estat "la menys nombrosa dels últims anys". Fonts de la Moncloa, a més, valoren que "la majoria dels catalans han renunciat a participar com a coartada d'un procés il·legal liderat pel sector més radical de la política". Les mateixes fonts no consideren que la imatge donada als carrers de Barcelona sigui una representació de la voluntat dels catalans perquè, segons apunten, "la societat catalana està representada al Parlament i no al carrer". "El que es va veure al Parlament la setmana passada és que la majoria independentista ha silenciat i atropellat els drets dels ciutadans", valoren fonts de l'executiu de Rajoy. Segons la Guàrdia Urbana, han participat a la protesta al voltant d'un milió de persones. En canvi, segons la subdelegació del govern espanyol a Barcelona la xifra de participants s'ha situat en l'entorn 350.000.




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/50054_elgoverntreupe-alamanife-taciodeladiadaia-eguraquehae-tatlameny-nombro-adel-ultim-any--1.htm