logo
Imprimir
20-08-2017 | 18:46hs
•BARCELONA

Barcelona celebrarà un acte interconviccional i interreligiós en homenatge a les víctimes de l'atemptat

La ciutat de Barcelona acollirà, dijous vinent a la tarda, un acte interconviccional i interreligiós per homenatjar les víctimes de l'atac terrorista sofert a Barcelona i Cambrils aquest dijous passat, i en favor de la pau i la diversitat

A l’acte, que previsiblement podria fer-se al Saló de Cent de l’Ajuntament de Barcelona, hi participaran diferents referents religiosos de la ciutat, com la jueva, la protestant, la catòlica i la musulmana entre d’altres, i amb qui s’està coordinant tant el consistori com la Direcció General d’Afers Religiosos de la Generalitat de Catalunya.

L’esdeveniment té com a objectiu donar resposta a les diferents sensibilitats religioses i laiques i atees tant de les famílies de les víctimes com de la ciutadania que hi vulgui assistir. Així ho han explicat avui els tinents d’alcaldia Gerardo Pisarello i Jaume Asens, després d’explicar també que s’ha decidit ampliar fins a divendres la possibilitat de signar els llibres de condol instal·lats a l’ajuntament per la massiva resposta de la ciutadania a aquesta iniciativa.

Així mateix s’ha habilitat un llibre electrònic des del que es podrà deixar la dedicatòria en quatre idiomes: català, castellà, anglès i francès. Les adreces són:

CAT: barcelona.cat/llibredecondol
CAST: barcelona.cat/librodecondolencias
ENG: barcelona.cat/bookofcondolences
FR: barcelona.cat/livredescondoleances




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/48476_barcelonacelebraraunacteinterconviccionaliinterreligio-enhomenatgeale-victime-delatemptat-3.htm