logo
Imprimir
16-08-2017 | 12:42hs
•ANDORRA

El president de la República de Portugal visitarà Andorra els pròxims 7 i 8 de setembre

Durant la jornada del dijous 7 de setembre, el president portuguès serà rebut per les màximes autoritats andorranes a la Casa de la Vall, al Govern d'Andorra, al comú d'Andorra la Vella i al Palau Episcopal


El president de la República de Portugal, Marcelo Rebelo de Sousa, visitarà Andorra els pròxims 7 i 8 de setembre coincidint amb la celebració del Dia de Meritxell, responent a la invitació feta per Antoni Martí el passat mes de setembre durant la visita del cap de Govern a les localitats lusitanes de Ponte de Lima i Viana do Castelo.

Durant la jornada del dijous 7 de setembre, el president portuguès serà rebut per les màximes autoritats andorranes a la Casa de la Vall, al Govern d'Andorra, al comú d'Andorra la Vella i al Palau Episcopal. El divendres 8 de setembre, Marcelo Rebelo de Sousa, participarà en els actes previstos per la celebració del Dia de Meritxell al Santuari Basílica a Canillo. Durant la tarda està previst que assisteixi a diversos actes amb membres de la comunitat portuguesa.




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/48255_elpre-identdelarepublicadeportugalvi-itaraandorrael-proxim-7i8de-etembre-2.htm