logo
Imprimir
15-08-2017 | 13:18hs
•BARCELONA

El Palau de la Música Catalana es rendeix a l’art de Carles & Sofia piano duo

El passat 11 d'agost el duo de piano a quatre mans va oferir un espectacular concert al Palau de la Música Catalana, dedicat a la música d'Albéniz, Granados i Falla


Amb ja 30 anys d'experiència a les seves espatlles, el nostre duo més internacional, Carles & Sofia piano duo, no deixen indiferent a ningú: ni públic ni crítica. I el passat 11 d'agost van tornar a recollir un altre èxit quan el públic del Palau de la Música Catalana es va posar dempeus per a ovacionar els artistes, després d'interpretar un programa brillant, virtuós i emotiu, íntegrament dedicat a la música espanyola.

Després d'haver estrenat l'òpera "Goyescas" en la seva versió per a piano a quatre mans al Carnegie Hall de Nova York el gener de 2016, quan es complien 100 anys de la seva estrena al Metropolitan, Carles Lama i Sofia Cabruja han portat l'obra a escenaris de tot el món: França, Alemanya, Itàlia, República Txeca, Croàcia, Tailàndia, Xina, Sudàfrica, Estats Units...
I aquest cop arribà el torn del públic del Palau: a la primera part del concert, els artistes gironins van oferir una selecció de l'òpera de Granados amb les peces més conegudes, brillants i emotives, acabant amb uns "Requiebros" virtuosos i apassionats.

La segona part de l'espectacle va obsequiar el nombrós públic assistent amb obres d'Albéniz (4 peces de la Suite Española: Cádiz, Sevilla, Aragón y Castilla) i les conegudíssimes Danses de "La vida breve" de Manuel de Falla.

Després d'una ovació dempeus, el duo va interpretar dos bisos: la famosíssima "Malagueña" de Lecuona, que despertà encara més eufòria entre els presents, i una sentida "Habanera" de Moszkowski, que va tancar amb colofó una vetllada memorable per al públic assistent.

Qualificats per la crítica de Nova York com "els reis indiscutibles de les quatre mans", Carles & Sofia destaquen per haver portat aquesta especialitat a un altre nivell, donant-li la seriositat que es mereix i assolint interpretacions de referència aclamades pel públic més entès. Al mateix temps, han sabut guanyar-se el respecte i admiració de tot tipus de públics amb projectes exclusius com el de "And the Winner Is...", de música de pel·lícules per a piano a quatre mans i orquestra.
Pròximes actuacions del duo inclouen l'Steinway Hall de Nueva York, St. John's Waterloo de Londres, l'Auditori de Barcelona o La Fenice de Venècia.

www.carlesandsofia.com
Link:
https://gironanoticies.com/noticia/48213_elpalaudelamu-icacatalanae-rendeixalartdecarle-ofiapianoduo-1.htm