logo
Imprimir
11-08-2017 | 20:57hs
•ESPORTS

El Girona posa en marxa el servei per als abonats que desitgin alliberar el seient

Qui utilitzi el servei acumularà un crèdit del 50% de l'import de la venda a descomptar en l'abonament de la temporada vinent


Els abonats que aquesta temporada no puguin assistir a algun partit dels inclosos dins el seu abonament podran alliberar el seu seient. D'aquesta manera l'abonat podrà treure un rendiment al seu carnet i satisfer a la vegada la necessitat d'altres aficionats de comprar entrades i mantenir el caliu i suport de l'afició cap a l'equip. El servei d'alliberament de seient estarà actiu a través de la web oficial del club des del moment en què es posen a la venda les entrades per a cada partit i fins a 24h abans del seu inici.

El club posarà a la venda els seients alliberats per al partit en qüestió. En cas que la localitat es vengui, l'abonat acumularà un crèdit del 50% de l'import de la venda, un cop descomptades les despeses de servei i l'IVA.

El crèdit acumulat es podrà descomptar del preu de la renovació de l'abonament de la temporada següent i per un valor no superior al 50% del seu preu. Si el soci sol·licita la baixa voluntària de l'abonament per a la següent temporada, no renova o el cedeix a una tercera persona, perdrà el descompte per les cessions de seient de la darrera temporada.




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/48089_elgironapo-aenmarxael-erveiperal-abonat-quede-itginalliberarel-eient-3.htm