logo
Imprimir
07-08-2017 | 17:05hs
•EL RIPOLLèS

Bona arrencada del trenet turístic de Ripoll

El servei, que recorre els indrets més emblemàtics de la capital del Ripollès, ha registrat uns 500 viatges en la seva primera setmana en funcionament


Satisfacció a Ripoll per la bona arrencada del trenet turístic del municipi. Aquest servei per als visitants, que es va posar en marxa el dia 30 de juliol i estarà actiu fins al 23 d’agost , ha registrat uns 500 viatges en la seva primera setmana recorrent la capital del Ripollès. La xifra, destaca l'alcalde Jordi Munell, és "bona i entra dins les previsions inicials, n'estem contents, i més tenint en compte que encara no han arribat els dies més forts de la temporada turística, que és aquesta setmana que entrem ara i la del pont de Santa Maria, i que preveiem que pràcticament podrem doblar aquesta xifra".

El trenet turístic s'ha estrenat aquest estiu amb quatre viatges diaris, dos al matí i dos més a la tarda -els caps de setmana tres-, però els seus responsables són "flexibles" a ampliar el nombre d'itineraris segons la demanda, detalla Munell, i posa com a exemple el mercat medieval del Comte Guifré d'aquest proper cap de setmana, en què se sumarà un trajecte més a la tarda.

Pel que fa al tipus de públic que s'ha convertit en usuari del trenet, Munell destaca sobretot les famílies, però també grups d'amics i parelles i fins i tot, gent de Ripoll, que hi ha trobat una oportunitat per veure els punts més emblemàtics de la vila d'una manera diferent, detalla el batlle.

Els passatgers del trenet poden gaudir d'explicacions en diversos idiomes dels principals monuments i racons de Ripoll."El trenet turístic és un complement ideal, amb caire més lúdic, per a complementar l'oferta turística de Ripoll. Ajuda a fer que allarguin l'estada i per tant, això va en benefici de sectors com la restauració", indica Munell.

Hora: 11h/12h/13h/.  Tarda 17h/18h/19h/20h




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/47782_bonaarrencadadeltrenetturi-ticderipoll-3.htm