logo
Imprimir
07-08-2017 | 09:38hs
•GASTRONOMIA

Girona Excel·lent al White Summer de Pals

Girona Excel·lent, el segell de qualitat agroalimentària de la Diputació de Girona, i el Club d'Enogastronomia del Patronat de Turisme Costa Brava participen enguany al White Summer de Pals


Aquest és el primer any que Girona Excel·lent i el Club d'Enogastronomia del Patronat de Turisme Costa Brava tenen un espai per promocionar i per oferir tastos dels productes amb segell Girona Excel·lent dins el festival White Summer. Hi són presents vint productors, i s'hi ofereixen diferents tallers, dirigits pel cuiner Oriol Blanes, que inclouen tast de productes. Per exemple: tast-maridatge de formatges de la Garrotxa i melmelades de l'Empordà, presentació-tast d'olis de la DOP Oli de l'Empordà o tast-maridatge d'anxoves de l'Escala i vins de la DO Empordà, entre d'altres.

L'Espai Tast Girona Excel·lent estarà fins al dia 21 d'agost al White Summer

White Summer és un festival innovador i singular que ofereix les últimes tendències en comerç creatiu, gastronomia i oci d'autor. Durant 23 dies, obrirà les seves portes al públic amb una àmplia agenda d'activitats per a totes les edats, amb una acurada selecció de botigues efímeres, seus de restauració i artistes, amb un horari que va des de les 17 h fins a la 1 de la matinada. El festival White Summer està ubicat a Serres de Pals, al Mas Gelabert, una masia rústica empordanesa del segle XII.




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/47743_gironaexcellentalwhite-ummerdepal--2.htm