logo
Imprimir
03-08-2017 | 21:50hs
•ANDORRA

El Tribunal de Corts arxiva la causa judicial de Jordi Cinca

Es tracta de la quarta vegada que es rebutja aquesta mateixa querella que ja havia estat interposada i arxivada en un jutjat de Barcelona i al jutjat del Prat del Llobregat, on es va desestimar en primera instancia i en segona instancia a l’Audiència Provincial de Barcelona


El Govern ha conegut avui l’arxiu per part del ple del Tribunal de Corts d’una querella, interposada contra el ministre Jordi Cinca. L’Executiu celebra que, una vegada més, la Justícia hagi considerat que no hi ha cap indici de delicte i que les acusacions realitzades per part del querellant són “temeràries i absolutament infundades”.

Es tracta de la quarta vegada que es rebutja aquesta mateixa querella que ja havia estat interposada i arxivada en un jutjat de Barcelona i al jutjat del Prat del Llobregat, on es va desestimar en primera instancia i en segona instancia a l’Audiència Provincial de Barcelona.

Per tot plegat, el Govern es complau de l’arxiu de la querella i lamenta el perjudici causat en la persona de Jordi Cinca i reafirma de nou la seva confiança en l’actual ministre de Finances.




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/47617_eltribunaldecort-arxivalacau-ajudicialdejordicinca.htm