logo
Imprimir
26-07-2017 | 01:09hs
•ESPORTS

Derrota del Girona per la mínima a Nottingham (2-1)

El jove Andrés Romero ha obert el marcador per als de Machín però el conjunt local ha capgirat el marcador en cinc minuts a la segona part


El Girona visitava avui el City Ground de Nottingham per enfrontar-se a l'equip local en un dels partits de pretemporada que el conjunt de Pablo Machín disputarà durant l'stage a Anglaterra. El tècnic sorià, fidel al seu estil, ha mantingut d'inici el sistema de joc que tan bons resultats ha donat als de Montilivi. L'11 inicial estava format per Gorka a la porteria. Defensa de tres centrals, amb Alcalá, Kiko Olivas i el colombià Bernardo. Maxi i Aday, al carrils. El centre del camp, totalment gironí, amb Pere Pons, Granell i Eloi. Borja, més avançat, i Stuani, completaven l'alineació inicial. Els gironins han dominat la primera part, amb constants arribades per les bandes. Les jugades de combinació s'han anat succeint. A la mitja hora, Machín ha mogut banqueta, tònica habitual en partits de pretemporada. Poc abans del descans, una jugada per la banda dreta l'ha finalitzant Andrés, amb una bona rematada de cap. Amb el 0-1, s'ha arribat el descans.

La segona meitat ha estat de clar signe local. En el 63, bona combinació de l'equip anglès que ha acabat amb gol d'Apostolos Vellios. El davanter grec, de 25 anys, transformaria cinc minuts més tard un penal provocat per Cesc. El Nottingham donava la volta al marcador i tot i que ha cedit la posessió als gironins ha aconseguit no encaixar cap més gol. L'última ocasió dels gironins, un xut de Pere Pons des de fora l'àrea que ha sortit fregant el pal esquerre de la porteria defensada per Jordan Smith.

Els gironins jugaran dijous un nou amistós. El rival serà l'Olham Atheletic. El partit es jugarà a les 20.00 (hora catalana) a l'SportsDirect.com Park.




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/47004_derrotadelgironaperlaminimaanottingham2-1-4.htm