logo
Imprimir
24-07-2017 | 13:12hs
•+ NOTíCIES

CaixaBank i la FOEG renoven l'acord per potenciar la formació a les empreses

El conveni dóna suport als Dinars Empresarials que organitza periòdicament la federació, així com a les jornades informatives i a l'Escola d'Estiu Jordi Comas


CaixaBank i la Federació d'Organitzacions Empresarials de Girona (FOEG) han renovat l'acord de col·laboració entre ambdues entitats per promoure la formació a les empreses, organitzacions sectorials i gremis de les comarques gironines. Segons es detalla en el conveni, CaixaBank donarà suport als Dinars Empresarials que organitza la federació, així com a les jornades informatives i a l'Escola d'Estiu Jordi Comas, que inclou tallers de recursos per a les empreses i conferències de destacats ponents del món econòmic i empresarial.

El president de la Federació d'Organitzacions Empresarial de Girona, Ernest Plana, ha agraït a CaixaBank el suport rebut, "que ajuda a impulsar aquestes iniciatives, que permeten seguir posicionant la patronal com a referent a les comarques gironines".

El director d'Institucions de Caixabank a Girona, Josep Blanch, ha destacat la bona relació amb la Federació d'Organitzacions Empresarials de Girona i ha reiterat "el suport de l'entitat financera al teixit empresarial de les comarques gironines, i el seu suport als sectors econòmics".

Tres centres especialitzats a les comarques gironines

CaixaBank posa disposició de les empreses gironines tres centres especialitzats per donar resposta, exclusivament, a les necessitats de les empreses. En els centres, ubicats a Girona ciutat, Figueres i Cassà de la Selva, treballen 33 experts en la gestió integral de les empreses que donen servei actualment a 2.500 empreses de les comarques de Girona, oferint una proposta de valor única i diferenciada.

Segons l'estudi de FRS Inmark sobre comportament financer de les empreses, el 44,9% de les empreses ha escollit a CaixaBank com a banc. Durant 2016, l'entitat presidida per Jordi Gual i amb Gonzalo Gortázar com a conseller delegat va concedir 130.504 crèdits a les empreses espanyoles que hi han contribuït a seguir impulsant el desenvolupament empresarial i la internacionalització d'aquestes empreses. En aquest sentit, CaixaBank treballa a 127 països i amb 89 divises.




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/46855_caixabankilafoegrenovenlacordperpotenciarlaformacioale-empre-e--2.htm